باور درونی و برنامه‌ریزی؛ دو پایه اساسی تحقق شعار سال
کد خبر: 3961444
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۰
سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با ایکنا بیان کرد:

باور درونی و برنامه‌ریزی؛ دو پایه اساسی تحقق شعار سال

کارشناس مسائل سیاسی رسیدن به نقاط عطف شعار سال را منوط به باورمندی مسئولان و برنامه‌ریزی دقیق آنها دانست و گفت: با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو، نامزدها باید نسبت خود را با این شعار مشخص کنند؛ همچنین باید برنامه خود برای عملیاتی‌سازی پشتیبانی و مانع‌زدایی واقعی از تولید به مثابه مقدمه ساخت ایران قوی و خنثی‌کننده تحریم‌ها به مردم و نخبگان را ارائه دهند.

سیدرضا صدرالحسینی

سیدرضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل سیاسی، در گفت‌وگو با ایکنا، درباره نقش باور مسئولان عالی‌رتبه کشور به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی در عملیاتی شدن شعار «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» گفت: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر مهمترین مشکل کشور مسائل اقتصادی بوده، امسال هم رهبر معظم انقلاب با توجه به تداوم این مشکلات اقتصادی شعار سال را بر محور تولید مطرح کردند.

وی ادامه داد: سال گذشته نیز که جهش تولید به عنوان شعار سال بیان شد تا حدودی این شعار عملی شد و بخشی از مشکلات اقتصادی برطرف شد اما با توجه به اشراف ایشان به حوزه‌های مختلف، امسال در شعار سال بر حوزه تولید بر محور دو مؤلفه رفع موانع و پشتیبانی از آن تأکید کردند.

دو مؤلفه اساسی تحقق شعار سال

صدرالحسینی اظهار کرد: بخش قابل توجهی از اقتصاد کشور دولتی است، هرچند براساس اصل 44 قانون اساسی واگذاری اقتصاد به بخش خصوصی در کنار تعاونی‌ها مطرح است اما مهمترین مؤلفه حمایت و باور به تولید داخل توسط کسانی است که فرمان اقتصاد کشور را در دست دارند.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: اکنون در دوران گذار اقتصاد از بخش‌های دولتی و شبه دولتی به بخش‌های خصوصی و تعاونی قرار داریم و برای رسیدن به نقاط عطف شعار سال مسئله باور درونی مسئولان و برنامه‌ریزی دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است. درست است که برخی جریان‌های سیاسی، گروه‌ها، افراد و بخش عمده‌ای از بخش خصوصی به این شعار معتقد و باورمند هستند اما مهم باور کسانی است که در دو نهاد دولت و مجلس حضور دارند تا بتوانند با درک مناسب این شعار، آن را در حوزه کاری خود به لحاظ قانونگذاری و اجرایی به منصه ظهور برسانند.

شعار سال، محور اصلی برنامه اقتصادی نامزدهای انتخابات 1400

وی یادآور شد: با توجه به اینکه کشور در آستانه یک انتخابات بسیار مهم قرار دارد افرادی که خود را در جایگاه اداره قوه مجریه جمهوری اسلامی ایران می‌بینند باید نسبت و باورمندی خود را با این شعار مطرح و برنامه عملیاتی‌شان را برای مردم و نخبگان تشریح و تبیین کنند.

صدرالحسینی با بیان اینکه صرف ابراز علاقه نامزدها به این شعار کافی نیست، گفت: مهم آن است که مردم بدانند آنها چگونه این علاقه را به باور درونی و این باور درونی را به طرح و برنامه قابل اجرا تبدیل می‌کنند؛ یعنی مسئله برنامه نامزدها برای عملیاتی‌سازی شعار سال از مهمترین محورهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 است.

تداوم سیاست ترامپیستی بایدن و اهمیت مضاعف توجه به توان داخلی

صدرالحسینی درباره اهمیت مضاعف توجه مسئولان کشور در این دولت و دولت بعدی به شعار سال با توجه به تداوم سیاست فشار حداکثری ترامپ در دولت بایدن گفت: مانع‌زدایی و پشتیبانی از تولید به معنی قطع ارتباطات خارجی نیست و در هیچ سند بالادستی و سخن هیچ یک از مقامات عالی کشور قطع یا کاهش روابط خارجی مطرح نشده است اما نکته اساسی این است که عدم قطع ارتباطات خارجی به معنی این نیست که چشمان ما به دستان آنها باشد و پیشرفت و توسعه کشور را منوط به گرفتن دامان بیگانگان کنیم.

وی تصریح کرد: دولت بایدن در حدود دو ماه و نیمی که بر سر کار آمده، همان مسیر فشار حداکثری ترامپ را پیموده است و در عین حال موضوعاتی را هم که ترامپ نسبت به آنها فرصت و یا آگاهی لازم را نداشت، بیان کرده که یکی از این موضوعات همراهی و اجماع با اروپا و به عبارتی همان محصول دولت بایدن با اروپایی‌هاست.

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: در واقع دولت بایدن ضمن حفظ فشار حداکثری بحث اجماع بین‌المللی علیه ایران را هم دنبال می‌کند. دموکرات‌ها براساس همان تصویری که از آنها در ذهن داریم با لبخند و دستکش مخملی بر روی دستان چدنی، این بار در دولت بایدن و از همان هفته‌های آغازین کار، به مواجهه ایران آمده‌اند.

پیام شعار سال باید در سیاست خارجی نیز مشاهده شود

صدرالحسینی یادآور شد: آنها در همین روزهای اخیر پیام‌های متناقضی ارسال کرده‌اند و در یکی دو روز پیش نیز یکی از مقامات آمریکایی که نام او برده نشد در یکی از نشریات معتبر آمریکایی بیان کرد که ما آماده گفت‌وگو با ایران هستیم یا آقای بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، اعلام کرد آمریکا آماده مذاکره با ایران است و منتظر جواب ایران هستیم و توپ در زمین ایران است. لذا با توجه به ارسال این پیام‌های متناقض و سیاست تزویر دموکرات‌ها از ابتدای انقلاب و به ویژه در دوران اوباما، به نظر می‌رسد باور مسئولان به رفع موانع و پشتیبانی از تولید باید در مجموعه سیاست‌ها از جمله سیاست خارجی خود را نشان دهد.

وی در پایان بیان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز ده‌ها بار به مسئولان کشور توصیه و تذکر داده‌اند که اقتصاد کشور نباید به سیاست خارجی و تحولات سایر کشورها پیوند و گره بخورد بلکه باید با تکیه بر توان داخلی ساخت ایران قوی و خنثی‌سازی تحریم‌ها در دستور کار این دولت و دولت آینده قرار گیرد.

انتهای پیام
captcha