تداوم محدودیت‌های کرونایی در مساجد عربستان
کد خبر: 4005666
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶

تداوم محدودیت‌های کرونایی در مساجد عربستان

وزارت امور اسلامی عربستان سعودی اعلام کرد با وجود کاهش محدودیت‌های کرونایی از امروز یکشنبه در بسیاری از مکان‎ها در این کشور از جمله در فضاهای روباز حرمین شریفین اما حضور در مساجد همچنان باید با رعایت فاصله‎‌گذاری اجتماعی و ردن ماسک همراه باشد.

به گزارش ایکنا به نقل از المصری الیوم، وزارت امور اسلامی، تبلیغات و ارشاد عربستان سعودی تأکید کرد که کاهش محدودیت‌های کرونایی که از صبح روز یکشنبه، هفدهم اکتبر 2021  در این کشور اعمال شده است، شامل مساجد نمی‌شود.

در بیانیه این وزارتخانه بر لزوم کماکان حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی بین نمازگزاران و زدن ماسک برای کسانی که قصد ورود به مساجد در عربستان را دارند، تأکید شده است.

محمد الکریری، رئیس بخش رسانه و سخنگوی وزارت امور اسلامی عربستان سعودی در منطقه جازان گفت: اینکه مساجد شامل تصمیم مبتنی بر کاهش محدودیت‌های کرونایی نشده است، به دلیل خاص بودن ماهیت مسجد است که در حین اقامه نماز و عبادات مکان‌های بسته محسوب می‌شود.

او افزود: تشخیص وضعیت سلامت افراد از گروه‌های سنی مختلف که به مساجد تردد می‌کنند، امکان‌پذیر نیست و معلوم نمی‌شود که کدام یک بیمار هستند؛ از همین رو رعایت دستور‌العمل‌های بهداشتی در مساجد اعم از حفظ فاصله اجتماعی و زدن ماسک ضروری است.

الکریری برداشته شدن این محدودیت‌ها را منوط به صلاحدید وزارت امور اسلامی و سایر طرف‌های ذیربط در عربستان سعودی دانست.

مسئولان عربستان سعودی با توجه به واکسیناسیون عمومی روز گذشته اعلام کردند که محدودیت‌ها در حرمین شریفین برداشته می‌شود و زائران و‌ نمازگزاران می‌توانند بدون محدودیت در کنار یکدیگر طواف کنند و نماز بخوانند.

بر این اساس زدن ماسک در فضاهای روباز حرمین شریفین اجباری نیست، اما حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک در فضاهای بسته مسجدالحرام و‌ مسجدالنبی(ص) همچنان اجباری است.

ظرفیت پذیرش زائر در حرم مسجدالنبی و مسجدالحرام که با توجه به شیوع کرونا با محدودیت‌هایی همراه بود، از امروز یکشنبه برای کسانی که دو دوز واکسن را تزریق کرده باشند، لغو شده است.

حج تمتع طی دو سال اخیر با شیوع کرونا فقط برای افراد مقیم عربستان سعودی آن هم در سال اول فقط با حضور 10 هزار نفر و در سال دوم 60 هزار نفر برگزار شد.

همچنین در ماه‌های اخیر افرادی که دو دوز واکسن کرونا تزریق کرده بودند، از برخی کشورها به عمره مفرده تشرف یافتند.

عمره نیز برای زائران داخل عربستان از مهر 1399 و برای زائران خارجی از مرداد 1400 با ظرفیت محدود و تدریجا رو به افزایش آزاد شده است و حالا که عربستان محدودیت‌های کرونایی را کاهش داده احتمالا ظرفیت عمره و تمتع برای زائران خارجی که دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند، افزایش یابد.

انتهای پیام
captcha