روزهای کرونایی دانش‌آموزان؛ از برنامه درسی تا فوق برنامه فرهنگی
کد خبر: 4030049
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۶
برخط جامعه

روزهای کرونایی دانش‌آموزان؛ از برنامه درسی تا فوق برنامه فرهنگی

سرویس اجتماعی ایکنا در هفته‌ای که گذشت در گفت‌وگو با معاون مقطع ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و مدیرکل قرآن، عترت و نماز این وزارتخانه به بررسی وضعیت علمی و فرهنگی دانش‌آموزان در روزهای کرونایی پرداخت.

برخط جامعهبه گزارش ایکنا، گروه اجتماعی این خبرگزاری طی هفته‌ای که گذشت، اخبار مهمی با تیترهای اهدای کمک‌های مؤمنانه به اقلیت‌های دینی، برگزاری نشست خبری نمایشگاه «الگو نما، نمایشگاه تخصصی سبک زندگی و صنایع فرهنگی نسل آینده ایران»، ۳ زلزله در کمتر از ۲۴ ساعت، بررسی ۳ آئین‌نامه در شورای عالی هماهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سهم ناچیز مردم از آلودگی هوا، اعضای جدید شورای فرهنگ عمومی معرفی شدند، ویژگی‌های شهروندان و مسئولان شهر اخلاق‌مدار، فعالیت‌های دینی و قرآنی مدارس با ابزار ممنوعه‌ای که مشروع شد، امامزاده یحیی بن زید(ع)؛ محوری برای وحدت شیعه و سنی، تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در وزارت ورزش و جوانان، «بانوی خردمند»؛ عنوان اصلی برنامه‌های هفته زن، بدهی ۶۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری به بانک‌ها، آغاز داوری آثار ۶۰۰ هنرمند معلول در جشنواره بین‌المللی همام، مصادیق اولویت کمک‌های نیکوکارانه چیست؟، جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی مردمی برای سیل‌زدگان، احتمال وجود ۱۲ هزار مبتلا به امیکرون در ایران و افزایش تکرار پایه در کلاس اول را منتشر کرد که در ادامه به برخی از مهمترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

اهدای کمک‌های مؤمنانه به اقلیت‌های دینی

آئین اهدای کمک‌های مؤمنانه به اقلیت‌های دینی «خاصه جامعه مسیحیان ارامنه» روز ۲۵ دی‌ماه، با حضور شارلی انویه، نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس، سردار زهرایی، مسئول سازمان بسیج سازندگی و محمدعلی مؤمنی‌ها، معاون بین‌الملل سازمان بسیج مستضعفین در سالن جلسات سازمان بسیج سازندگی برگزار شد.

این مرحله از کمک‌های مؤمنانه در راستای نهضت کمک‌های مؤمنانه بوده و در این مرحله به مدت دوازده ماه، ماهیانه در میان ۴۰۰ خانواده مستضعف از مسیحیان ارامنه بسته‌های نقدی کمک معیشتی توزیع خواهد شد.

سردار محمد زهرایی، مسئول سازمان بسیج سازندگی طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد: روند تکاملی حاج قاسم سلیمانی به حکمت محض ختم شد. حاج قاسم یک اسطوره در میدان و قابل لمس بود. بعضی از کشور ها اسطوره‌سازی می‌کنند، اما ما اسطوره واقعی یعنی حاج قاسم سلیمانی را دیده‌ایم.

«الگو نما، نمایشگاه تخصصی سبک زندگی و صنایع فرهنگی»

نشست خبری نمایشگاه «الگو نما، نمایشگاه تخصصی سبک زندگی و صنایع فرهنگی نسل آینده ایران» با حضور سیدمجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و سعید حسینی، دبیر این نمایشگاه، ۲۵ دی‌ماه در سالن اجتماعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در ابتدای این نشست از اولویت‌های مهم فرهنگ عمومی در کشور سخن به میان آورد و اظهار کرد: طبعاً همه دستگاه‌های فرهنگی خصوصاً وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان نماینده اصلی دولت در عرصه فرهنگ و هنر نقش بسیار مهمی در فرهنگ عمومی کشور دارند.

امامی افزود: چالش‌های جدی فرهنگ عمومی در کشور سبک زندگی، محصولات و صنایع فرهنگی مورداستفاده شهروندان است که به دلیل ویژگی‌های سن و دوره هویت‌یابی ویژگی خیلی برجسته دوره نوجوانی آغاز تحول و تغییر در سبک زندگی را این دوره قلمداد می‌کنیم.

۳ زلزله در کمتر از ۲۴ ساعت

کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امدادونجات هلال‌احمر اعلام کرد: ساعت ۶:۱۹ صبح روز یکشنبه ۲۶ دی، زلزله‌ای با قدرت ۴.۸ ریشتر در عمق ١٠کیلومتری استان بوشهر، حوالی جزیره خارک داخل خلیج فارس را لرزاند.

تیم‌های ارزیاب هلال احمر برای بررسی وضعیت به این منطقه اعزام شدند که بررسی‌ها نشان داد زلزله خسارتی در پی نداشته است.

همچنین، مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امدادونجات هلال‌احمر از وقوع زلزله در مرز کشور آذربایجان و استان آذربایجان شرقی خبر داد و اعلام کرد: ساعت ۶:۵۵ صبح روز 26 دی‌ماه، زمین لرزه‌ای با قدرت ۴.۵ ریشتر و در عمق شش کیلومتری مرز کشور آذربایجان و استان آذربایجان شرقی، حوالی خمارلو را لرزاند. تیم‌های ارزیاب برای بررسی به این منطقه نیز اعزام شد‌ه‌اند و تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت‌های احتمالی گزارش نشده است.

جمعه//////هفته‌ای با عطر بوی مراسم تشییع 2 لاله گلگون‌کفن دفاع مقدس در وزارت ورزش

بررسی ۳ آئین‌نامه در شورای عالی هماهنگی بنیاد حفظ آثار

بیست و یکمین جلسه شورای عالی هماهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، ۲۶ دی‌ماه با حضور سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حجت‌الاسلام سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و نیز نمایندگان تام‌الاختیار دستگاه‌های عضو این شورا در محل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس طی سخنانی اظهار کرد:‌ در جلسه امروز سه دستور جلسه مورد بررسی قرار می‌گیرد که اولین دستور جلسه مربوط به بررسی «آئین‌نامه نحوه رسیدگی به تخلفات و اتهامات تحریف‌کنندگان تاریخ، حقایق، وقایع و اسناد دفاع مقدس» است.

وی ادامه داد: این آئین‌نامه طی سال گذشته در هیئت‌امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مطرح و تصمیم بر آن شد تا این آئین‌نامه برای بررسی و تصویب به شورای عالی هماهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارجاع شده و در صورت تصویب به منزله مصوبه هیئت‌امنای بنیاد بوده و اجرایی شود.

سهم ناچیز مردم از آلودگی هوا

در آستانه روز ملی هوای پاک، نشست خبری با موضوع «هوای پاک‌، حقوق عامه، اراده ملی» با حضور مسعود تجریشی، معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست و مسئولان بخش‌های مختلف این سازمان برگزار شد.

علی مریدی، مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت زیست محیطی آب و خاک در این نشست در خصوص اینکه چه مناطقی از کشور از نظر آلودگی خاک وضعیت بدتری دارد؟ گفت: آلودگی خاک معلول، آلودگی هوا که بر خاک نشست می‌کند، فاضلاب و پسماندها و حوادث جاده‌ای که موجب تخلیه مواد شیمیایی می‌شود، است.

وی ادامه داد: اطلس آلودگی خاک برای ۱۸ استان کشور تهیه شده که امیدواریم برای بقیه استان‌ها هم تهیه کنیم. بیشترین آلودگی خاک به دلیل فاضلاب و پسماندهاست اما در استان‌هایی مثل تهران و البرز در کنار آلودگی فاضلاب و پسماند گاهی آلودگی هوا هم باعث آلودگی خاک می‌شود. همچنین فعالیت صنعتی و کشاورزی گسترده به خصوص در مناطقی که محدودیت مراکز دفع داریم، آلودگی آب و خاک بیشتر است.

اعضای جدید شورای فرهنگ عمومی معرفی شدند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس شورای عالی انقلاب مصوبه «انتخاب اعضای حقیقی شورای فرهنگ عمومی» و مصوبه «انتخاب شخصیت حوزوی جهت عضویت در شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۵۲ مورخ هفتم دی ماه ۱۴۰۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.

ویژگی‌های شهروندان و مسئولان شهر اخلاق‌مدار

گروه اجتماعی خبرگزاری ایکنا طی هفته‌ای که گذشت نسبت به انتشار گفت‌وگویی ویژه با سیدمهدی صادقی، فعال برنامه‌ریزی حوزه مدیریت شهری درباره اخلاق شهری و مصادیق دستیابی به شهری اخلاق‌مدار پرداخت که در بخش‌هایی از این گفت‌وگو آمده است: « شهرها به دلایل مختلفی با ورود جمعیت مواجه می‌شوند که به دلیل کوچ جمعیت از شهرهای کوچک و روستاها به کلان‌شهرهاست. همچنین، زاد و ولد باعث می‌شود که شهرها با جمعیت بیشتری مواجه شوند که بیش از توان خدمت‌رسانی شهرهاست و تأثیر فراوانی در تعاملات خواهد داشت. با احترام به روستاهای کشور که پشتیبان شهر هستند، شهرهای بزرگ و کلان‌شهرها روستازده هستند و ما کلان‌شهرها را به عنوان شهر نمی‌شناسیم، بلکه فکر می‌کنیم روستایی هستند که بدون اینکه امکانات و مسائل فرهنگی در آن‌ها تعریف شده باشد، بزرگ شده‌اند. این مسئله باعث می‌شود که خیلی از اشکالات به وجود بیاید و تعاملات با مشکل مواجه شوند و نیز شرایط برای بسیاری از افراد سخت‌تر و معضلات فراوانی در شهرها و کلان‌شهرها ایجاد شود».

برای مشاهده کامل این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید!

جمعه//////هفته‌ای با عطر بوی مراسم تشییع 2 لاله گلگون‌کفن دفاع مقدس در وزارت ورزش

فعالیت‌های دینی و قرآنی مدارس با ابزار ممنوعه‌ای که مشروع شد

میکائیل باقری، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز طی هفته‌ای که گذشت در گفت‌وگویی ویژه با ایکنا با بیان اینکه موبایل همان ابزار ممنوعه‌ای بود که پیش از کرونا دانش‌آموزان اجازه استفاده از آن در مدرسه را نداشتند اما با همه‌گیری کووید ۱۹ به مهم‌ترین ابزار آموزشی بدل شد، گفت: برای ورود فعالیت‌های دینی و قرآنی مدارس به فضای مجازی، ابتدا به مقوله آموزش معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها به عنوان مهم‌ترین راهبرد ورود پیدا کردیم.

در ادامه این گفت‌وگو، باقری در پاسخ به این سؤال که شیوع کرونا با ایجاد تغییرات اساسی در نحوه فعالیت مدارس همراه بود؛ فعالیت‌های دینی و قرآنی مدارس برای همسو شدن با شرایط جدید از چه راهبردهایی بهره گرفت تا به تعطیلی کشیده نشود؟ اظهار کرد: کرونا انتخاب ما نبود و از قبل برنامه‌ریزی نکرده بودیم. حتی قبل از شیوع کرونا خوش‌بین‌ترین افراد در حوزه فعالیت‌های قرآنی به فعالیت در فضای مجازی اعتقادی نداشتند. زمانی که به علت شیوع گسترده کرونا می‌خواستند مدارس را تعطیل کنند ما در بحبوحه برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز بودیم و مسابقات کشوری را پیش رو داشتیم. هیچ فردی باور نمی‌کرد که مسابقات قرآن، عترت و نماز که آن زمان ۳۸ سال پیشینه داشت، روزی به صورت مجازی برگزار شود.

برای مطالعه کامل این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید!

امامزاده یحیی بن زید(ع)؛ محوری برای وحدت شیعه و سنی

محمدحسین رجبی دوانی، دبیر علمی کنگره ملی امامزاده یحیی بن زید(ع) در نشست خبری این کنگره که روز، ۲۸ دی‌ماه در ساختمان شهید سلیمانی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد، با اشاره به اینکه این کنگره ملی روز چهارم بهمن در شهرستان گنبد کاووس برگزار می‌شود، اظهار کرد: برگزارکنندگان این کنگره از چهار سال قبل در صدد برگزاری این رویداد مهم بودند و قبل از شیوع ویروس کرونا جلساتی در گرگان و اداره کل این استان با حضور اساتید دانشگاه‌های مختلف برگزار و‌ محورهایی برای فراخوان مقالات مشخص و اعلام شد.

وی با بیان اینکه به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، برگزاری کنگره ملی امامزاده یحیی بن زید(ع) به تأخیر افتاد، افزود: بیش از ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شد که توسط اساتیدی از اصفهان و دانشگاه علوم قرآنی اصفهان مورد بررسی قرار گرفت؛ پس از این بررسی‌ها ۶۰ مقاله برگزیده برای ما ارسال شد و ما با حضور تعدادی از اساتید مبرز در تهران و قم این مقالات را داوری کردیم که از ۶۰ مقاله، ۱۸ مقاله به‌عنوان مقالات برگزیده نهایی انتخاب شد که در کتاب کنگره چاپ می‌شود و در روز کنگره رونمایی خواهد شد.

تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در وزارت ورزش و جوانان

مراسم تشیع پیکر مطهر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس روز ۲۸ دی‌ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری از جمله حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان، سردار علی فضلی، جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور و صالحی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

سردار علی فضلی، جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی سخنانی در این مراسم با سلام و درود بر ارواح طیبه شهدا از جمله شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعان حرم، اظهار کرد: میزبان امروز پیکر مطهر دو شهید گرانقدر دوران دفاع مقدس، جامعه بزرگ و غیرتمند ورزش ایران اسلامی است و به نوبه خود از این درایت و توجه وزارت ورزش و جوانان در برگزاری مراسم تشیع این شهدای بزرگوار قدردانی و تشکر می‌کنم.

«بانوی خردمند»؛ عنوان اصلی برنامه‌های هفته زن

انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری و رئیس ستاد مرکزی هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر روز سه‌شنبه ۲۸ دی‌ماه، طی نشستی خبری به تشریح برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر پرداخت و گفت: بانوی خردمند عنوان اصلی برنامه‌های این هفته انتخاب شده است. این شعار برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با پرستاران و بانوان است. ایشان مکرراً تأکید داشتند که بانوان با خردمندی و تبیین حقایق می‌توانند مانع از تحریف‌ها شده و مسائل را تبیین کنند.

وی ضمن هشدار نسبت به این مسئله که در موجی که زنان و خانواده‌ها را هدف قرار داده‌اند، قرار داریم، گفت: بنا داریم از بانوان خردمند تجلیل کنیم و بانوان برای بانوان تلاش و ارائه خدمت کنند.

خزعلی ادامه داد: اولین برنامه هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر از نماز جمعه پیش رو آغاز می‌شود و روز شنبه مراسم میثاق با امام راحل خواهیم داشت. با حضور در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیز از خدمات پرستاران تقدیر خواهد شد.

جمعه//////هفته‌ای با عطر بوی مراسم تشییع 2 لاله گلگون‌کفن دفاع مقدس در وزارت ورزش

بدهی ۶۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری به بانک‌ها

شهردار تهران در چهل و یکمین جلسه شورای شهر تهران اعلام کرد: حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان به بانک‌ها بدهکار هستیم و با احتساب بدهی به مجموعه پیمانکاران، ۸۵ هزار میلیارد تومان سرجمع بدهی‌هاست.

زاکانی در این جلسه با اشاره به انعقاد قرارداد خرید ۶۳۰ دستگاه واگن از چین، اظهار کرد: در این قرارداد به صورت فاینانس، ۶۳۰ دستگاه واگن خریداری کردیم که ۱۵ درصد مبلغ کل این قرارداد باید به صورت نقدی پرداخت شود. این امر از عهده شهرداری تهران خارج بود اما به همت دولت و در جلسه اخیر با معاون اول رییس جمهوری این موضوع نهایی شد.

آغاز داوری آثار ۶۰۰ هنرمند معلول در جشنواره بین‌المللی همام

دومین دوره جشنواره «همام» با هدف ایجاد انگیزه و رقابت عادلانه بین هنرمندان دارای معلولیت جسمی ـ حرکتی به همت خیریه متوسلین به امام رضا(ع) برگزار می‌شود.

جلسه شورای سیاستگذاری و داوری آثار رسیده به این جشنواره، ۲۹ دی ماه با حضور سید جواد شوشتری، رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری جشنواره همام، هادی مظفری، نائب رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری جشنواره، سید مجتبی موسوی رئیس هیئت داوران، محمد رضا مشهدی دبیرکل جشنواره و جمعی از هنرمندان برجسته کشور برگزار شد.

سیدمجتبی موسوی، هادی مظفری، فردین خلعتبری، امیر عبدالحسینی، حمیدرضا قلیچ‌خانی، کیانوش غریب پور، سیف‌الله صمدیان، مهدی افضلی، خسرو خسروی، داریوش مختاری و حبیب‌الله صادقی اعضای هیئت داوران جشنوراه بین‌المللی همام هستند که در این جلسه حضور داشته و به بررسی و داوری آثار رسیده به آن پرداختند.

مصادیق اولویت کمک‌های نیکوکارانه چیست؟

دومین جلسه از درس گفتار مصطفی ملکیان، اندیشمند و فیلسوف اخلاق در باب فلسفه و اخلاق نیکوکاری، ۲۹ دی‌ماه به میزبانی آکادمی آگاپه برگزار شد.

مصطفی ملکیان در این نشست به بیان قلمرو کارهای نیکوکارانه و تبیین نیات نیکوکاری پرداخت و اظهار کرد: سؤال این است که امور خیریه شامل چه مواردی است؟ کارهای خیر چه قسمت‌هایی از زندگی ما را پوشش می‌دهند؟ پاسخ به این سؤال، مستلزم شناسایی نیازهای بشر است. آبراهام مزلو، روانشناس آمریکایی، به‌خوبی نیازهای بشر را طبقه‌بندی کرده است. البته ما نیازهای فراوانی داریم، خارج از تفاوت‌هایی که انسان‌ها با هم دارند، همگی نیازهایی دارند. این نیازها فوریت و اهمیت مشابه در انسان‌های مختلف ندارند؛ اما وقتی این نیازها معین شد، تلاش انسان‌ها باید معطوف به رفع آن‌ها شود؛ بنابراین اولویت‌ها در کار خیر به اولویت‌های نیازهای بشری وابسته است.

جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی برای سیل‌زدگان

وحید سلیمی، سرپرست سازمان داوطلبان هلال احمر از مردم و بنگاه‌های اقتصادی دعوت کرد برای تأمین اقلام زیستی سیل‌زدگان و نیازمندان کمک‌های غیرنقدی خود را به شعب هلال احمر در سراسر کشور تحویل دهند.

وی افزود: مردم می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از مبادی زیر به دست جمعیت هلال احمر برسانند.

همه شماره حساب‌ها به نام جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی است. شماره حساب ۹۹۹۹۹ با کد دستوری #۱۱۲*۷۳۷ *و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۴۴۹۹۹۹۹۹ نزد بانک ملی، شماره حساب ۹۹۹۹۹ با کد دستوری #۱۱۲*۷۲۴ *و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۴۴۹۹۹۹۹۹ نزد بانک ملی، شماره حساب ۹۹۹۹۹ با کد دستوری #۱۱۲*۷۴۱ *و شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۹۹۹۹۹۹۶ نزد بانک ملت، شماره حساب ۹۹۹۹۹ و شماره کارت ۵۸۹۲۱۰۱۱۵۵۹۳۵۶۸۳ نزد بانک سپه، شماره حساب ۹۹۹۹۹ و شماره کارت ۶۰۳۷۷۰۱۱۹۹۵۰۰۰۳۱ نزد بانک کشاورزی.

جمعه//////هفته‌ای با عطر بوی مراسم تشییع 2 لاله گلگون‌کفن دفاع مقدس در وزارت ورزش

احتمال وجود ۱۲ هزار مبتلا به امیکرون در ایران

جعفر جندقی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت روز سه‌شنبه ۲۸ دی ماه طی نشستی خبری به تشریح وضعیت اشتغال در ایام کرونا پرداخت و اعلام کرد: کارکنان همه مشاغل به شرط انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز به فعالیت هستند.

وی با تأکید بر تداوم اعلام محدودیت‌ها بر اساس شرایط کرونایی کشور توسط ستاد ملی کرونا، گفت: محدودیت‌هایی کرونایی به صورت هفتگی اعلام می‌شود.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: چون از همه تست اُمیکرون نمی‌گیریم تعداد مبتلاها شاید حدود ۱۲ هزار مورد باشد پس از مردم می‌خواهیم دز سوم واکسن خود را تزریق کنند.

افزایش تکرار پایه در کلاس اول

گروه اجتماعی خبرگزاری ایکنا همچنین، طی هفته‌ای که گذشت به گفت‌وگوی ویژه با رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌ و پرورش در رابطه با کم و کیف وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان ابتدایی در شرایط آموزش مجازی پرداخت که وی در بخشی از این گفت‌وگو در پاسخ به این سؤال که با توجه به نتایج نگران‌کننده ارزشیابی دانش‌اموزان ابتدایی‌ در دوران کرونا چه برنامه‌ای برای جبران و تثبیت یادگیری نوآموزان دارید؟، اظهار کرد: نظام آموزشی کشور نیز مانند بسیاری از نظام‌های آموزشی به شکل ناگهانی با بحرانی مواجه شد که از قبل پیش‌بینی‌ نشده بود و آمادگی هم وجود نداشت. اولویت اول این بود که تمام تلاش خود را بکار گیریم تا آموزش تداوم پیدا کند و متوقف نشود تا کودکان و نوجوانان بدون برنامه رها نشوند. بر همین اساس همکاری خیلی خوبی را با صدا و سیما آغاز کردیم و از دهم اسفندماه سال ۹۸ برنامه مدرسه تلویزیونی ایران راه‌اندازی شد که تا به امروز ادامه دارد و سعی شد که از طریق برنامه‌های تلویزیونی تا حدودی این خلأ را جبران کنیم. پس از آن بستر فضای مجازی با ایجاد پلتفرم شاد برای ارائه آموزش‌ها شکل گرفت که در مدت‌زمان کوتاهی خوشبختانه توانست تعداد فراوانی از دانش‌آموزان را تحت پوشش قرار دهد.

برای مطالعه کامل این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید!

انتهای پیام
captcha