کد خبر: 1014
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۴

تأثیر عید غدیر از همه اعیاد بیشتر است

گروه سیاسی: امام جمعه ریگان گفت: تأثیر عید غدیر از همه اعیاد بیشتر است، زیرا تکلیف امت اسلامی در زمینه هدایت حکومت در حادثه غدیر معین شده است.


  به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه کرمان،  حجت‌الاسلام علی حیدری‌نسب، امام جمعه ریگان در جمع نمازگزاران جمعه با تبریک فرا رسیدن عید غدیر گفت: مراسم باشکوه عید غدیر باید در نقاط مختلف ریگان برگزار شود.



وی افزود: عید غدیر بزرگترین عید شیعیان جهان است که در این عید باید همانند عید نوروز به دید و بازدید بروید.



امام جمعه ریگان تصریح کرد: عید غدیر حقیقتا یکی از عظیم‌ترین اعیاد اسلامی و بنا بر بعضی از روایات بزرگتر از اعیاد دیگر است.



حجت‌الاسلام حیدری‌نسب روز غدیر را عید الله‌ اکبر خواند و با تأکید بر اینکه این عید از همه اعیاد موجود در تقویم اسلامی بالاتر و پرمغزتر است، بیان کرد: تأثیر این عید از همه اعیاد بیشتر است، زیرا تکلیف امت اسلامی در زمینه هدایت حکومت در حادثه غدیر معین شده است .



وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه عده‌ای دم از مذاکره با آمریکا می‌زنند، افزود: این حرفی بی‌معنا است.



حجت‌الاسلام حیدری‌نسب اذعان کرد: امام خمینی(ره) فرمودند، آمریکا دشمن شماره اول بشر و ما است، آمریکای جهانخوار بزرگترین دشمن اسلام و مسلمانان جهان است، خطر آمریکا به حدی است که اگر کوچکترین غفلتی کنید، نابود می‌شوید.



وی عنوان کرد: چرا باید مذاکرات هسته‌ای محرمانه بمانند، آنهایی که دم از شفاف‌‌سازی می‌زنند، این امر توجیه قابل‌قبولی نیست.



حجت‌الاسلام حیدری‌نسب افزود: به فرموده امام خمینی(ره) آن روزی آمریکا از ما تعریف کند، آن روز روز عزای ماست از دشمن شماره یک به غیر از دشمنی چیزی ساخته نیست.



وی اظهارکرد:  بعضی از افرادی که دم از راه امام راحل می‌زنند با بی‌شرمی جملات شفاف ایشان را تغییر می‌دهند.



امام جمعه ریگان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در کنگره سراسری حج خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در این کنگره عظیم به مساله وحدت اشاره کردند و همه باید به این ریسمان الهی چنگ بزنیم تا تمام نقشه‌های دشمن نقش بر آب شوند.


captcha