گروه هنر: مديرخانه سرود انقلاب اسلامی با اشاره به چشمانداز فعاليت اين مركز فرهنگی در سال جديد گفت: تنها راه معرفی مؤثر خانه سرود انقلاب اسلامی توليد محصولات در زمينه موسيقی انقلابی با ساختارهای جديد و جذاب است و ما اين رويه را در سال جديد پی خواهيم گرفت.
![]() |
حسين دلاوری، مدير خانه سرود انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) گفت: بخشی از سرودهای انقلاب اسلامی كه مردم از آنها خاطرات زيادی دارند بايد به گونه ديگری بازتوليد شوند كه جذابيت لازم برای توجه مخاطبان را فراهم آورند؛ براين اساس در طول يك سال از فعاليت رسمی خانه سرود انقلاب اسلامی تصميم بر اين گرفتيم كه در قالب توليد نماهنگ و كليپهای تصويری اين سرودها را با تصوير تلفيق كنيم.
وی گفت: اين كار موجب میشود كه تنوعی در ارائه محصولات فرهنگی و هنری با موضوع انقلاب اسلامی صورت گيرد و از شكل صرف يك آلبوم موسيقی خارج شود كه نمونههايی در سال گذشته به انجام رسيد و در سال جديد نيز آن را با جديت ادامه خواهيم داد.
مديرخانه سرود انقلاب اسلامی ادامه داد: توليداتی با موضوع بيداری اسلامی نيز در سال گذشته به انجام رسيد كه اتفاقاً با توجه به موضوع فراملی كه اين مسئله دارد در اين زمينه تعامل خوبی با گروههای سرود حزبالله لبنان داشتيم و حتی سفری نيز برخی از اين دوستان به ايران داشتند و قصد داريم اين موضوع را كمی تخصصیتر در سال آتی پيگيری كرده و بر حجم توليدات آن بيافزاييم.
دلاوری تصريح كرد: دو ويژهبرنامه «شب شاعر» و «بانگ بيداری» كه در سال 91 با هدف تجليل از شاعران و آهنگسازان انقلابی آن را آغاز كرديم در سال جديد ادامه خواهيم داد و ماهی دو نشست از اين ويژهبرنامه را برگزار خواهيم كرد و از آنجا كه حوزه شعر انقلاب كمی دچار فقر است لذا با تعاملی كه به ويژه با دوستان جوان خواهيم داشت، با گردآوری مجموعهای از اشعار و سرودهای انقلابی اقدام به انتشار كتابهای سرود میكنيم.
وی گفت: در سال گذشته مجموعه اقدامات اين خانه به منظور تثيبيت موقعيت خود در عرصه موسيقی و به ويژه موسيقی ارزشی و انقلابی بود و در سال جديد قصد داريم با مجموعه فعاليتهای توليدی كه به گوشهای از آنها اشاره كردم، توانمندی مجموعه را در مشاركت و توليد آثار فاخر موسيقی انقلابی به اثبات برسانيم.
دلاوری تأكيد كرد: خوشبختانه تعامل اين مركز با دفتر موسيقی ارشاد و مركز موسيقی حوزه هنری بسيار سازنده است و مديران اين مراكز نيز از جمله هنرمندان دغدغهمند در زمينه توليد موسيقی منطبق با انديشه و باورهای اعتقادی و اسلامی هستند و اميدواريم به ويژه با ارتباطی كه با دفتر موسيقی ارشاد داريم بتوانيم علاوه بر اينكه در جشنواره «موسيقی فجر» جايی را برای سرودهای انقلابی باز كنيم، در آينده نزديك كه مورد نظرمان شهريورماه، مقارن با هفته دفاع مقدس است، جشنواره تخصصی سرود را ايجاد كنيم.