گروهی از نخبگان سريلانكايی در بازديد از مركز تحقيقات كامپيوتری علوم اسلامی بر نيازمندی مسلمانان اين كشور به توليدات بهروز اين مركز تأكيد كردند.
گروه فضای مجازی: گروهی از نخبگان سريلانكايی در بازديد از مركز تحقيقات كامپيوتری علوم اسلامی بر نيازمندی مسلمانان اين كشور به توليدات بهروز اين مركز تأكيد كردند.
علیاكبر پوستچيان، مسئول ارتباطات و اطلاعرسانی مركز تحقيقات كامپيوتری علوم اسلامی، در گفتوگو با خبرگزاری بينالملل قرآن(ايكنا) با اعلام اين خبر گفت: جمعی از حقوقدانان كشور سريلانكا در هفته جاری به ميزبانی امور بينالملل مركز تحقيقات كامپيوتری علوم اسلامی از اين مركز بازديد كردند.
وی بيان كرد: در اين ديدار محسن مسچی، مدير امور بينالملل مركز نور، ضمن معرفی مركز نور بر نقاط مشترك فرهنگی و مذهبی جمهوری اسلامی ايران و سريلانكا تأكيد كرد و افزود كه اسلام مهمترين وجه اشتراك دو ملت بزرگ ايران و سريلانكا است.
پوستچيان افزود: در ادامه بازديد، نماينده گروه سريلانكايی در سخنانی، حضور خود را در شهر مقدس قم و بازديد از مركز تحقيقات كامپيوتری علوم اسلامی را فرصتی نادر و ويژه توصيف كرد و يادآور شد كه مركز نور با توليدات نرمافزاری خود افتخاری برای جمهوری اسلامی، حوزههای علميه و مراكز علمی ايران است.
اين گزارش حاكی است كه اين جمع بازديدكننده به توليد نرمافزارهای علوم اسلامی و انسانی به زبان سينهالی تأكيد كردند و افزودند جامعه اسلامی سريلانكا نيازمند توليدات به روز علوم و معارف اسلامی است و استفاده از كتب شيعه و سنی مهمترين ويژگی و امتياز توليدات مركز نور به شمار میرود كه اقبال عمومی را نسبت به استفاده از اين نرمافزارها مضاعف میكند.