کد خبر: 1244871
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۳

نقش هنرمندان در خلق حماسه سیاسی بی‌بدیل بود

رئيس حوزه هنری استان كردستان، نقش اهالی فرهنگ و هنر این استان را در تحقق حماسه سياسی به‌صورت عينی و حضور باشكوه مردم در انتخابات روز 24 خرداد قابل توجه عنوان كرد.


گروه هنر: رئيس حوزه هنری استان كردستان، نقش اهالی فرهنگ و هنر این استان را در تحقق حماسه سياسی به‌صورت عينی و حضور باشكوه مردم در انتخابات روز 24 خرداد قابل توجه عنوان كرد.


امين مرادی، رئيس حوزه هنری استان كردستان گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه كردستان، با اشاره به حضور حماسی مردم سراسر كشور به‌ويژه استان كردستان در انتخابات 24 خرداد‌ماه اظهار كرد: اهالی فرهنگ و هنر در سراسر كشور به‌ويژه این استان نقش بسيار مهمی را در راستای تحقق حماسه سياسی داشتند و بايد قدردان اين حضور حماسی در صحنه بود.


وی افزود: نامگذاری سال جاری با عنوان حماسه سياسی و حماسه اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی رسالت مردم و مسئولان را سنگين‌تر كرد و به همين دليل حضور و مشاركت بالای مردم در انتخابات روز 24 خرداد به‌معنی واقعی كلمه تحقق حماسه سياسی بود كه بايد همواره قدردان اين حضور حماسی مردم در صحنه باشيم و به شكل بهتری به آنها خدمت‌رسانی شود.


رئيس حوزه هنری استان كردستان با اشاره به لبيك مردم سراسر كشور به رهنمودهای مقام معظم رهبری و حضور پرشور در صحنه بيان كرد: اين حضور حماسی و پرشور مردم در صحنه بار‌ديگر ثابت كرد كه مردم به دور از هياهوی رسانه‌ای غرب همواره حامی و پشتيبان نظام اسلامی بوده و با حركت در مسير رهنمودهای مقام معظم رهبری به‌دنبال عزت و اقتدار بيشتر كشور هستند.


وی در بخش ديگری از سخنان با اشاره به نقش اقشار مختلف در راستای حضور و مشاركت حماسی در انتخابات 24 خرداد‌ماه عنوان كرد: اين حضور حماسی نتيجه اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته از سوی مردم و اقشار تأثيرگذار بود كه در اين ميان بايد از نقش و تأثيرگذاری اهالی فرهنگ و هنر در راستای تحقق حماسه سياسی و حماسه اقتصادی به‌خوبی تقدير و تجليل كرد.


مرادی با بيان اينكه حوزه هنری استان كردستان در كنار تلاش برای جلب مشاركت و حضور حماسی در انتخابات در راستای واگذاری سينما بهمن سنندج به افراد كانديدا در انتخابات چهارمين دوره شوراهای اسلامی و رياست جمهوری يازدهم اقدامات خوبی انجام داد، يادآور شد: پرديس سينمای بهمن سنندج با تدبير و راهنمايی نماينده ولی فقيه در استان كردستان به‌صورت عادلانه و مساوی در اختيار نامزدهای اين دوره از انتخابات قرار گرفت.

captcha