کد خبر: 1311060
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۰۵:۵۰
مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمان:

هیچ نشانی از علَم در کتاب و سنت نیست

گروه اجتماعی: نشانی از علَم‌چرخانی در کتاب، سنت و عقل وجود ندارد و هیئت‌ها علَم‌ها را در گوشه‌ای از حسینیه، تکیه و یا مسجد قرار دهند.


حجت‌الاسلام مهدی عرب‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه کرمان، با اشاره به اینکه ما بدخواه هیئت‌ها نیستیم و نمی‌خواهیم به هیئتی‌ها دستور دهیم که چه بکنند و چه نکنند، گفت: هدف ما از بیان آسیب‌های عزاداری‌های حسینی این است که عزاداری‌های سالم و بدون مسئله برای رضای خداوند برگزار شود.



وی عنوان کرد: در علَم هیچ نشانه‌ای از عزا نیست و زمانی‌که علَم می‌آید، اخلاص از بین می‌رود و با توجه به اینکه کودکان را بر روی علَم قرار می‌دادند این کار خطراتی را به همراه داشت.



حجت‌الاسلام عرب‌پور تصریح کرد: نشانی از علَم‌چرخانی در کتاب، سنت و عقل وجود ندارد و هیئت‌ها علَم‌ها را در گوشه‌ای از حسینیه، تکیه و یا مسجد قرار دهند.



امام جمعه موقت کرمان از هیئت‌های عزاداری خواست که بلندگوها را فقط در داخل مکان عزاداری فعال کنند و افزود: استفاده از سازهای بادی، طبل‌های کوچک و سنج برای عزاداری حسینی بلامانع است، اما تعداد اعضای گروه موزیک در هیئت‌ها نباید بیشتر از تعداد سینه‌زنان باشد.



وی با اشاره به اینکه ایرادی بر این‌که عکس بزرگان فوت شده در هیئت‌ها در گوشه‌ای از حسینیه، تکیه یا مسجد قرار گیرد وارد نیست، بیان کرد: اینکه عکس سران هیئت‌ها در جلوی هیئت عزاداری قرار گیرد، حرکت صحیحی نیست، زیرا هیئت‌ها متعلق به عموم مردم است.

captcha