کد خبر: 1314004
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۸
امیر نامی اظهار کرد:

ضرورت کشف نیازهای جامعه و پاسخ دادن به آن در نشر مکتوب

گروه ادب: جانشین فرمانده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: باید برای پاسخ مناسب به سوالات آنچه که در اذهان نسل امروز جامعه است، ابتدا سوالات و ابهاماتی که وجود دارد را شناسایی کنیم و بر اساس آن پاسخ‌های لازم را در قالب آثار مکتوب عرضه کنیم.


امیر محمدحسن نامی، جانشین فرمانده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به بررسی موضوع نیازسنجی پیش از تولید محتوا پرداخت و اظهار کرد: یکی از کارهای مهم مخاطب شناسی است که در صدر برنامه‌های بنیاد برای تولید محتوا قرار دارد.



وی با بیان اینکه ما همه تلاشمان را می‌کنیم تا انتقال فرهنگ عظیم دفاع مقدس به نسل امروز به بهترین وجه و توسط خود آنها انجام شود، ادامه داد: امروز اذهان جوانان ما نسبت به وقایع و اتفاقات گذشته، سوال، ابهام و شبهاتی دارد که باید با توجه به نیازها، پاسخ داده شود.



امیر نامی همچنین به برگزاری عملیات محرم درآبان‌ماه، بعد از عملیات بیت‌المقدس اشاره کرد و گفت: باید شرایط و نحوه انجام این حماسه‌های بزرگ را برای جوانان شرح داد تا هم جوانان خودمان را و هم دنیا به عظمت کار جوانان ما پی‌ببرد.



جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اظهار کرد: باید برای پاسخ مناسب به سوالات آنچه که در اذهان نسل امروز جامعه است، ابتدا سوالات و ابهاماتی که وجود دارد را شناسایی کنیم و براساس آن پاسخ‌های لازم را بدهیم.



وی در ادامه به ضرورت انجام فعالیت علمی پیش از تولید محتوا در قالب پژوهش‌ تأکید کرد و ادامه داد: در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، وظیفه این پژوهش‌ها به پژوهشگاه بنیاد با سه پژوهشکده داده شده و این مرکز به منظور انجام هرچه صحیح‌تر نیازسنجی پیش از تولید محتوا، ارتباط مستقیم با دانشگاه‌ها و مدارس دارد.



امیر نامی در بخش دیگری از سخنان خود به شیوه‌های دیگر این بنیاد برای حرکت در مسیر نیازهای جامعه و توجه به آنها اشاره کرد و عنوان کرد: تنها در سال جاری هزار و شش صد استاد از سراسر کشور آموزش‌هایی در رابطه با دفاع مقدس دیده‌اند که می‌توانند سوالات و شبهات را در کلاس‌های درس برای دانشجویان و به نوعی نسل جوان جامعه مرتفع کنند.



وی همچنین با تأکید بر اینکه آموزش این اساتید بر محور پاسخگویی به نیازها، ابهامات و شبهات جامعه صورت پذیرفته، تصریح کرد:  در سال جاری یک صد و چهل و پنج دانشجو از همین طریق، آموزش‌هایی در رابطه با دفاع مقدس می‌بینند و به سوالات آنها پاسخ داده می‌شود.



جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اظهار کرد: روند انجام این کار علمی در پژوهشگاه دفاع مقدس همچنان در حال پیگیری است تا بتوانیم به احسن حالات آن کار بزرگی که کار بسیار ارزشمند و بی سابقه‌ای در دنیا محسوب می‌شود را به جهان معرفی کنیم.



وی با بیان اینکه چه از بُعد مادی و چه از بعد معنوی دوران دفاع مقدس در تاریخ این مرز و بوم بی‌نطیر  ماندگار است، گفت: دوران دفاع مقدس عبرت‌هایی دارد که ما نه تنها برای ملت و جوانان خودمان و به ویژه نسل سوم، بلکه باید به کشورهای اسلامی، این تجارب را منتقل کنیم.



امیر نامی در پایان تصریح کرد: انتقال فرهنگ جهاد و شهادت کار بسیار پرارزشی است و رهبر معظم انقلاب(حفظه‌ الله عنه) نیز خیلی روی این موضوع تأکید دارند. این به عنوان یک وظیفه است، نه تنها وظیفه بنیاد حفظ  آثار ارزش‌های دفاع مقدس، بلکه آحاد جامعه ما باتوجه به اینکه بار سنگین جنگ به دوش مردم بود در انتقال این ارزش‌ها هم باید از مردم استفاده کنیم.

captcha