حجتالاسلام مقصود محمودی، رئیس اوقاف و امور خیریه خوی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: تاکنون بیش از 4 هزار نفر در طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآن که از منویات مقام معظم رهبری در راستای تربیت نیروی قرآنی است، شرکت کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا 98 کلاس قرآن با محوریت حفظ آیات کلام وحی در جزءهای مختلف با همکاری 83 مربی قرآنی برگزار شده است.
این مقام مسئول با اشاره به استمرار اجرای این طرح در شهرستان خوی تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان خوی موفق به تربیت 500 نفر حافظ بالای 5 جزء قرآن شده است.
حجتالاسلام محمودی در پایان به برگزاری همایش 100 هزار نفری فعالان قرآنی در روز 15 آبان اشاره کرد و افزود: این همایش با حضور حجتالاسلام شرفخانی، معاون فرهنگی اوقاف کشور در سالن شمس تبریزی برگزار شد و طی این مراسم حافظان برتر شهرستان خوی تجلیل شدند.