کد خبر: 1314882
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵

پخش ویژه‌برنامه‌های عاشورایی از سیمای آذربایجان غربی

گروه هنر: شبکه آذربایجان غربی همزمان با فرا رسیدن ماه محرم و عزاداری سید و سالار شهیدان برنامه‌های مختلفی را با محوریت فرهنگ عاشورایی تهیه و پخش می‌کند.


ابراهیم شکرنیا، مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در تشریح برنامه‌های رسانه ملی در استان در ایام محرم گفت: گروه‌های مختلف برنامه‌سازی در ماه محرم با برنامه‌های مختلف سعی دارند، ضمن افزایش آگاهی مخاطبان درباره واقعه کربلا و نقش اهل بیت و قیام امام حسین(ع) علیه کفر و نفاق به روشنگری و بهره‌مندی بیشتر مخاطبان بپردازند.



وی ادامه داد:  بر همین اساس ویژه‌برنامه «محرم گونلری» (روزهای محرم) به تعداد 10 برنامه 30 دقیقه‌ای به تهیه‌کنندگی هادی قدر پوران از اول ماه محرم به‌صورت زنده پخش می‌شود.



این مقام مسئول افزود: این برنامه با موضوعات و محورهای گوناگون به تبیین ابعاد مختلف قیام امام حسین(ع) می‌پردازد و دارای بخش‌های گفتار، گفت‌وگو با علما و اساتید دانشگاه در راستای تشریح کارشناسی موضوع برنامه، گزارش از هیئت‌های مذهبی و عزاداری‌ها، شعر و ادبیات محرم، ارتباط با خبرنگاران شهرستان‌ها و پخش گزیده ای از سخنان بزرگان است.



شکرنیا همچنین خاطرنشان کرد:  برنامه «گونشدن بیر پای» ( سهمی از آفتاب) نیز به تهیه‌کنندگی سیروس شیری به تعداد 13 برنامه 110 دقیقه‌ای به‌صورت زنده در قالب ترکیبی نمایشی از اول ماه محرم در حال پخش است.



به گفته این مقام مسئول، این برنامه به تبیین ابعاد قیام امام حسین(ع)، نهضت عاشورا پرداخته و راهکارهای صیانت از ارزش‌های والای مکتبی را بررسی می‌کند.



مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان غربی در پایان اضافه کرد: معرفی خادمان و پیر غلامان اباعبدالله‌الحسین(ع) و آداب و رسوم این ماه در این منطقه از کشور مسابقه تلفنی، قطعات نمایشی، مداحی، گزارش، پخش عزاداری‌های هیئت‌های مذهبی از بخش‌های این برنامه است که سعی دارد ثمرات فرهنگی ایام محرم را برای مخاطبان ارائه کند.

captcha