کد خبر: 1316534
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷
حجت‌الاسلام معصومی‌نیا:

پیام حماسه عاشورا مبارزه با ذلت‌پذیری است

گروه اجتماعی: رئیس تبلیغات اسلامی خوی گفت: مبارزه با ذلت‌پذیری و ایستادگی در برابر حاکمان زورگو جهت اصلاح ساختار قدرت از پیام‌های روز واقعه عاشورا و قیام امام حسین(ع) است.


حجت‌الاسلام غلامرضا معصومی‌نیا، رئیس تبلیغات اسلامی خوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: عاشورا مظلومانه‌ترین و جان‌گدازترین تراژدی تاریخ است که در این واقعه جان‌سوز فضیلت‌ها را سر بریدند، عدالت و امامت را بر نیزه کردند و در یک کلام ، همه ارزش‌ها را به مسلخ کشیدند.



وی مبارزه با ذلت و ذلت‌پذیری، اصلاح جامعه، احیای دین و سنّت پیامبر(ص) و از بین بردن کج‌روی‌ها، تغییر ساختار حکومت، تشکیل حکومت الهی و تأسیس یک مکتب عالی تربیتی و مبارزه علیه حاکم قانون شکن و ستمگر را از مهم‌ترین علت‌های شکل‌گیری قیام عاشورا عنوان کرد.



 حجت‌الاسلام معصومی‌نیا در ادامه با اشاره به جایگاه و نقش حضرت زینب(س) در پیام‌رسانی حماسه عاشورا بر تبیین نقش محوری این بانوی بزرگوار و اسوه صبر و ایثار نهضت حسینی تأکید کرد.



افشاگری حضرت زینب(س)؛ زمینه‌ساز جهانی شدن پیام عاشورا



این مقام مسئول خاطرنشان کرد: حرکت حضرت زینب(س) در برابر فاسدان بنی‌امیه زمینه‌ساز جهانی شدن پیام عاشورا و هدف قیام اباعبدالله‌الحسین(ع) شد.



رئیس تبلیغات اسلامی خوی با تصریح اینکه اگر پیام‌رسانی حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) در روزهای بعد از قیام عاشورا نبود تاریخ کربلا در کربلا می‌ماند، رسالت جامعه امروز را مطالعه برای درک و رسیدن به حقیقت قیام امام حسین(ع) دانست.

captcha