عبدالحسین متقی، مدیرمسئول مکتبالقرآن تهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با اجرای این طرحهای آموزشی، گفت: بههمت مکتبالقرآن تهران، بیش از 4 هزار نوآموز در سطح مناطق استان تهران در قالب طرح هشتماهه با آموزههای قرآنی آشنا میشوند؛ این کلاسهای آموزشی در رشتههای آموزش روخوانی و روانخوانی و حفظ جزء سیام قرآن برگزار میشود.
وی با اشاره به این که دورههای آموزشی این مرکز قرآنی با هماهنگی آموزش و پرورش برگزار میشود، اظهار کرد: منابع آموزشی در این مرکز با هماهنگی آموزش و پرورش ارائه میشود و دوره جدید این کلاسها از 15 مهرماه همزمان با دیگر مراکز قرآنی آغاز شده است.
متقی عنوان کرد: در حال حاضر بیش از 200 کلاس آموزشی توسط این مرکز قرآنی راهاندازی شده است و از منابع آموزشی این کلاسها میتوان به جلد اول و دوم کتاب آموزش انس با قرآن، آموزههای قرآنی و روخوانی جزء سیام قرآن اشاره کرد.
وی با بیان این که مربیان قرآن در این مرکز و شعب آن باید حتماً دوره مکتبالقرآن را گذرانده و دارای گواهینامه باشند، تصریح کرد: مکتبالقرآن تهران در زمینه برگزاری دورههای آموزشی با دیگر مراکز دارالقرآن، پایگاههای بسیج، مؤسسات قرآنی، فرهنگسراها، برخی مهدها و مراکز پیشدبستانی، سازمان بهزیستی و مساجد همکاری میکند.
مدیرمسئول مکتبالقرآن تهران تصریح کرد: شیوه ارائه آموزههای قرآنی در این مرکز و شعب آن به این صورت است که در دو هفته اول فقط به جذب نوآموزان و آشنایی آنها با قوانین کلاسهای آموزشی میپردازند، سپس طبق تقویم اجرایی مربیان به ارائه آموزههای قرآنی میپردازند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نوآموزان در این مرکز دو گروه 5 و 6 ساله هستند و بعد از مدتی، معمولاً یک ماه پس از برگزاری کلاسهای آموزشی، این کلاسها توسط ارزیابان مورد ارزشیابی قرار میگیرد.