آرش کریمبیگی، مدیر روابط عمومی ایرانسل، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به سرویس جدید صدای جادویی اظهار کرد: ایرانسل سرویس فانتزی جدیدی را برای کاربرانش با نام صدای جادویی عرضه کرده است که این سرویس به علت اطلاعرسانی شفاف و خودکار در ابتدای هر تماس به مخاطب و اعلام روشهایی شامل برقرای تماس با صدای اصلی، برقراری با صدای فانتزی و تغییر صدای فانتزی به اصلی در طول مکالمه، زمینهای را برای سوءاستفاده فراهم نمیکند.
وی افزود: زمانی که تماس گیرنده با استفاده از سرویس صدای جادویی تماس خود را برقرار میکند، پیام اطلاعرسانی خودکاری، پیش از برقراری مکالمه از سوی سرویس برای مخاطب پخش میشود و به کاربر برقراری تماس با استفاده از صدای جادویی، نحوه قبول مکالمه با صدای فانتزی، نحوه قبول مکالمه با صدای اصلی و نحوه تغییر صدای فانتزی به اصلی در طول مکالمه اطلاعرسانی میشود.
مدیر روابط عمومی ایرانسل تصریح کرد: زمانی که کاربری از سرویس صدای جادویی استفاده میکند، مخاطب آن روی خط چند گزینه را مقابل خود میبیند، اول آنکه میتواند این تماس را قبول کند با همان صدای جادویی، دوم آنکه مکالمه را با صدای واقعی برقرار کند. سوم آنکه مکالمه را با صدای فانتزی قبول کند و در هر لحظه که بخواهد با صدای واقعی، مکالمه را ادامه دهد.
کریمبیگی اظهار کرد: سرویس صدای جادویی، از ابتدای تماس شفاف و بدون هیچگونه غرضورزی خواهد بود و ایرانسل این سرویس را تنها با هدف سرگرمی به کاربرانش عرضه کرده نه سوءاستفاده و براساس فرآیندی که توضیح داده شد عملاً امکان سوءاستفاده را سلب میکند.
وی بیان کرد: براساس این سرویس، شماره تماس برای کاربر آن روی خط به صورت شفاف است و بطور کامل امکان مزاحمت برای مخاطب سلب شده است. کاربر میتواند سرویس صدای جادویی را برای همه مخاطبان تلفن همراهش غیرفعال(blacklist) کند یا این سرویس را برای تعداد محدودی از مخاطبانش فعال یا غیرفعال کند.
کریمبیگی اظهار کرد: سرویس صدای جادویی به دلیل شفافیت موضوع، حریم خانواده را تهدید نمیکند و به دلیل اطلاعرسانی شفاف در ابتدای مکالمه، امکان هر نوع سوءاستفادهای را از بین میبرد.
گفتنی است؛ در برخی رسانهها مطالبی منتشر شده بود مبنی بر اینکه، سرویسی اغواگر در سامانه ایرانسل ارائه شده است. به این صورت که شما را قادر میسازد با صدایی غیر از صدای خودتان با آشنایان خود صحبت کنید؛ کاربر مؤنث با صدای مذکر و کاربر مذکر هم میتواند تماسی با صدای مؤنث برقرار کند. شنیدن این خبر تهدید حریم خانواده را در نظر آورد به همین دلیل، خبرگزاری ایکنا برآن شد تا خود این موضوع را پیگیری کند.