به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) ایرانیان در پایهگذاری، پیشرفت، توسعه و تکامل بسیاری از علوم و فنون نقش مهم و برجستهای داشتهاند و از جمله علومی که ایرانیان در آن پیشگام به شمار میروند، پزشکی است.
از سوی مقابل توریسم سلامت، فرآیند ترک خانه به یک کشور دیگر به منظور دریافت خدمات درمانی است که این اتفاق پدیدهای در حال ظهور در صنعت بهداشت و درمان است، توریسم پزشکی صنعتی بسیار حساس است. از آنجا که سلامتی بزرگترین سرمایه هر فرد است، هیچ شکی نیست که انتخاب یک کشور مقصد به عنوان جایی که قرار است سلامت فرد را بهبود بخشد، فرآیندی بااهمیت و نیازمند بررسی شاخصهای گوناگونی است.
بنابراین سازمان جهانی بهداشت هر سال در گزارش خود، تمام این شاخصها را به تفکیک مشخص میسازد. برخی از این شاخصها جنبۀ مالی دارند و مربوط به هزینههای درمان در یک کشور خاص میشود و برخی دیگر هم به کیفیت زندگی مردم یک کشور، سطح سلامت، زیرساختهای درمانی و نیروهای متخصص آن کشور مربوط میشود.
کشور ایران با بهرهمندی از بیمارستانهای مجهز به تکنولوژی روز و پزشکان و پرستاران متعهد و مهربان، آمادۀ پذیرایی از تمام بیماران است، بیمارانی که از سراسر دنیا به دنبال سلامتی و بهبود کیفیت زندگی خود هستند، بدین منظور کنگرههای اینچنینی سطح ارائۀ خدمات درمانی در دنیا را ارتقا میبخشد. چرا که توریسم سلامت فرآیندی است که مزایای فراوانی از جمله وارد شدن ارز خارجی با ارزش در کشور، استخدام افراد جدید در ابعاد بالا، توسعه زیربنای پزشکی در سطح جهانی و ترکیب صنعت توریسم و سلامت را به ارمغان میآورد.
بدین منظور چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت در کشورهای اسلامی از پنجم آذرماه به مدت دو روز با حضور سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، پروفسور اکمل الدین احسان اوغلو، دبیر کل سازمان کنفرانس اسلامی، احمد محمد علی، رئیس بانک توسعه اسلامی، شیخ صالح کامل، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی اسلامی، محمدعلی نجفی، رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران، علیرضا زالی، رئیس سازمان نظام پزشکی و همچنین رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی در بیمارستان رضوی مشهد مقدس برگزار میشود تا مباحث مرتبط با این مقوله با حضور برجسته ترین چهرههای داخلی و خارجی فعال در این حوزه مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.