کد خبر: ۱۳۲۱۷۹۰
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۷

راه برون‌رفت از بن‌بست‌ها توجه به فرهنگ انتظار است

گروه اندیشه: محقق و پژوهشگر حوزه علوم انسانی و اسلامی گفت: نویسنده در هر اثر خود بعد از گذشت از فراز و نشیب‌های بسیار رو به‌سوی هدف و مقصد مشخصی حرکت می‌کند و راه برون‌رفت از بن‌بست‌ها در توجه به فرهنگ انتظار است که باید به آن توجه ویژه شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اسماعیل شفیعی سروستانی، محقق و پژوهشگر حوزه علوم انسانی و اسلامی شنبه، دوم آذر‌‌ماه در مراسم نقد کتاب «لرزان و لغزان چون ژله» گفت: عجله و شتاب از یک سو و پیچیدن نسخه فکری بدون طرح پرسش جدی باعث بروز مشکلاتی شده است و بخشی از مجموعه بحران‌های فرهنگی و تمدنی شرق اسلامی به این موضوع باز می‌گردد.
وی که در حاشیه نمایشگاه کتاب همدان سخن می‌گفت، تصریح کرد: شتاب‌زدگی باعث ارائه نسخه فکری مقطعی، موضعی و نقطه‌ای می‌شود که فقط در کوتاه‌مدت پاسخگوی نیاز بوده و در بلندمدت اثرگذار نیست.
شفیعی سروستانی افزود: نویسنده در هر اثر خود بعد از گذشت از فراز و نشیب‌های بسیار رو به‌سوی هدف و مقصد مشخصی حرکت می‌کند، راه برون‌رفت از بن‌بست‌ها در توجه به فرهنگ انتظار است که باید به آن توجه ویژه شود.
محقق و پژوهشگر حوزه علوم انسانی و اسلامی اظهار کرد: کتاب «لرزان و لغزان چون ژله» پیش‌درآمدی برای گفت‌وگو در زمینه سبک زندگی است، مخاطب در مسیر مطالعه این کتاب با پرسش‌هایی مواجه می‌شود، زیرا پرسش مقدمه رسیدن به جواب است.
وی گفت: در گذشته در شرق اسلامی، مسجد به‌عنوان قطب شهر و نقطه مرکزی لحاظ می‌شد به این معنا که این مکان مقدس به‌عنوان ساحت فرهنگی معنا دهنده شهر و به‌عنوان ساحت تمدنی و مادی نیز بود، همچنین در آن زمان دیوارهای خانه‌ها بلند ساخته می‌شد تا خانه از دید بیگانگان در‌امان باشد و خانه طوری بود که اهل خانه را از بیگانه مجزا می‌کرد.

captcha