مسئول اجرایی مکتب امام زمان(عج) از برگزاری یازدهمین دوره مسابقات قرآن ویژه حافظان این مکتب خبر داد و گفت: در این دوره از مسابقات ۴۵۰ پوینده قرآنی دختر و پسر با یکدیگر به رقابت میپردازند.
فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان گفت: سیاُمین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج سپاه ناحیه تویسرکان در مرحله شهرستانی با رقابت ۸۰ شرکتکننده خانم و ۴۰ آقا برگزار شد.
معاون قرآنی حوزه علمیه رسول اکرم(ص) از وجود 10 مدرسه قرآنی در استان همدان خبر داد و گفت: در این مدارس حوزویان روزانه یک خط از قرآن را حفظ میکنند البته در پایههای بالاتر برنامه حفظ قرآن به ۳ خط، ۵ خط و تا نصف صفحه هم پیش میرود.
رئیس گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: 11 نفر از مدیران و فعالان قرآنی شهر همدان موفق به دریافت تسهیلات شدهاند که مبلغی بالغ بر 11 میلیارد ریال است.
رئیس جهاددانشگاهی استان همدان گفت: این ظرفیت در جهاددانشگاهی استان وجود دارد که با همکاری سایر نهادها به شناساندن چهرههای قرآنی به عموم مردم و الگوسازی از آنها بهویژه برای نونهالان و نوجوانان کمک کند.
مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان گفت: در تبدیل مساجد به پایگاههای قرآنی مؤلفههای بسیاری تأثیرگذاری وجود دارد، اما در این بین دغدغهمندی متولیان مسجد امر بسیار مهمی است.
چگونه یک مسجد تبدیل به پایگاه قرآن میشود
کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اسدآباد از برگزاری دوره تخصصی «سبک زندگی قرآنی» ویژه مدیران و مربیان مجموعههای فرهنگی قرآنی این شهرستان در تالار قرآن همدان خبر داد.
یک فعال قرآنی با بیان اینکه حفظ قرآن را از سن 40 سالگی آغاز کردهام، گفت: حفظ قرآن در سنین بالا کار دشواری است، اما به لطف خداوند توانستهام ۲۰ جزء از قرآن را حفظ کنم و این را از لطف ویژه خداوند و برکات قرآن میدانم.