حجت الاسلام والمسلمین جمال یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با گرامیداشت هفته بسیج با بیان این که باید فرهنگ بسیج به نسل جدید منتقل شود، اظهار کرد: نسل جدید علاوه بر آگاهی و شناخت از رشادت های شهدای جنگ تحمیلی، باید از فداکاری های رزمندگانی که توانستند هشت سال با دست خالی در برابر سلاح های پیشرفته آن زمان در برابر دشمنان بایستند، آشنا شوند.
وی انتساب به بسیج و بسیجی بودن را افتخار دانست و افزود: بسیج شجره طیبه ای است که در دفاع مقدس درکنار دیگر نیروهای نظامی، افتخارات کم نظیر آفریده و بعد از آن نیز در موقعیت های حساس، کشور را از مخاطرات دشوار رهانیده است.
نقش فعال بسیج در عرصه های علمی واجتماعی
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان تصریح کرد: تجربه ارزشمند بسیج ثابت کرده است که جوانان و نوجوانان با فرهنگ بسیجی می توانند در عرصه های علمی و فناوری و حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی نقشی فعال ایفا کنند.
این مقام مسئول، تجربه معجزه آسای بسیج را در عرصه های بین المللی کم نظیر برشمرد و یادآور شد: فرهنگ متعالی بسیج می تواند در دانش، صنعت و همچنین در محیط های دانشگاهی، آموزشی و اداری تأثیرگذار باشد.
جایگاه بسیج در استراتژی امام خمینی (ره) و رهبری
حجت الاسلام یاری، جایگاه بسیج را در استراتژی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، والا دانست و عنوان کرد: بسیج باید با بالا بردن میزان آگاهی و معلومات و فعالیت بیشتر در فضای مجازی در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی کوشا باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان در پایان خاطرنشان کرد: بسیج در سه دهه عمر پربرکت خود ثابت کرد که فرهنگ ناب بسیجی می تواند موجب توسعه همه جانبه کشور شده و فرهنگ استقامت و پایداری را در مقابل زیاده خواهی های دشمنان نهادینه سازد.