کد خبر: 1324077
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

زندگی شهید آیت‌الله مدرس انیمیشن شد

گروه هنر: «مرغ سحر» عنوان انیمیشنی به تهیه‌کنندگی مرکز پویانمایی صباست که به زندگی شهید آیت‌الله مدرس از کودکی تا زمان شهادت می‌پردازد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مرکز پویانمایی صبا،  انیمیشن 32 دقیقه‌ای «مرغ سحر» که به زندگی مجاهد شهید آیت‌الله سیدحسن مدرس می‌پردازد در مرکز پویانمایی صبا و به کارگردانی شهرام خوارزمی و مریم سعیدی تولید شد.



در ساخت این انیمیشن سه دوره زندگی آیت‌الله مدرس یعنی  کودکی، مبارزات سیاسی و دوران تبعید و تنهایی و شهادت مورد توجه قرار گرفته است و همچنین بر تقارن دوران مبارزات وی با شرایط بحرانی ایران از لحاظ سیاسی و روی کار آمدن رضاخان و انقراض حکومت قاجاریه تأکید شده است.



این انیمیشن که با تکنیک روتوسکپی (فیلمبرداری از بازیگرها و طراحی از روی فریم‌ها) در مدت  دو سال و نیم ساخته شده است و به زودی در جدول پخش برنامه‌های شبکه پویا قرار خواهد گرفت.

captcha