کد خبر: 1324819
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۷

هفته بسیج؛ فرصتی برای نمایش اقتدار و عظمت ملت ایران

گروه سیاسی: فرماندار شهرستان نهبندان هفته بسیج را فرصتی برای نمایش اقتدار و عظمت ملت ایران خواند و گفت: دفاع مقدس معجونی است که انسان برای رسیدن به سعادت به آن نیاز دارد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمدمهدی عظیمی، فرماندار شهرستان نهبندان  شب گذشته، ششم آذر در یادواره شهدای دانشجو ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء و امام(ره) از بسیج به‌عنوان یک فرهنگ غنی یاد کرد و گفت: بسیج اوج قدرت و اقتدار جامعه ماست و باید این فرهنگ را سرلوحه امورات خود قرار دهیم.



وی افزود: بسیج یک مجموعه منسجم است که همیشه وحدت رویه دارد و وجود 3 هزار شهید دانشجو نشان از فهم بالای دانشجویان میهن عزیزمان دارد و برگزاری این جلسه باید در نوع نگاه و تفکر ما تأثیر مثبت بگذارد.



فرماندار نهبندان انجام توافقات سیاسی با سران 5+1 در هفته بسیج را یک افتخار برای بسیج دانست و ادامه داد: به‌زانو در آوردن آمریکا در مقابل ایران با یک همت بسیجی گونه انجام شده است.



عظیمی هفته بسیج را فرصتی برای نمایش اقتدار و عظمت ملت ایران خواند و گفت: دفاع مقدس معجونی است که انسان برای رسیدن به سعادت به آن نیاز دارد.



فرماندار نهبندان یادآورشد: جنگ تمام نشده است و همواره ادامه دارد زیرا تا زمانی که حق باشد باطل علیه او جبهه می‌گیرد و هنوز خانواده‌های شهیدان با آثار جنگ و جای خالی شهیدان دست و پنجه نرم می‌کنند.

captcha