کد خبر: 1324963
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۵
نامی خبر داد:

تأسیس رشته‌های جدید دانشگاهی با محوریت دفاع مقدس

گروه ادب: جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از تدریس رشته‌های جدید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خبر داد و اظهار کرد: با افتتاح خبرگزاری دفاع مقدس، تربیت خبرنگار فعال در حوزه دفاع مقدس شکل منسجم‌تری به خود می‌گیرد.


امیر سرتیپ محمدحسن نامی، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به تشریح برخی برنامه‌های این سازمان در گسترش فرهنگ دفاع مقدس پرداخت.



وی اظهار کرد: دفاع مقدس واقعه عاشوراست لذا باید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت زینب‌وار و توسط جوانان به ویژه نسل سوم به نسل‌های بعد صورت گیرد؛ در این راستا تصمیم داریم، با استفاده از ظرفیت‌های مردمی، اقشار و گروه‌ها اهداف را پیگیری کنیم.



جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، از تشکیل معاونت بانوان در این بنیاد خبر داد و گفت: با توجه به اینکه حقیقت نقش زنان در جنگ به طور کامل بیان نشده، بنیاد در صدد است نگاه ویژه‌ای به این مقوله داشته و بخش‌هایی از فعالیت بانوان که در سال‌های بعد از جنگ مغفول مانده، تبیین کند.



وی از توافق بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با وزرات علوم تحقیقات و فناوری خبر داد و بیان کرد: قرار است چند رشته درسی مرتبط با هشت سال جنگ تحمیلی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد تاسیس شود، مانند رشته معارف و دفاع مقدس و نیز جغرافیای دفاع مقدس که البته در طول سال‌های آتی رشته‌های جدیدی نیز به این رشته‌ها اضافه خواهند شد.



تربیت 3 هزار استاد دفاع مقدس/ برنامه بعدی ورود به مهدکودک‌ها است



امیر نامی با اشاره فعالیت‌های پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، ادامه داد: این پژوهشگاه چند دانشکده دارد که کارهای علمی در آن انجام می‌گیرد؛ در یکی از برنامه‌ها، ارائه 2 واحد درسی در دانشگاه‌ها را داریم که 3 هزار استاد برای این درس شناسایی شدند و هم اکنون 1100 استاد در 4500 کلاس تدریس این درس را در کشور برعهده دارند.



جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس افزود: در حوزه دفاع مقدس برنامه‌هایی برای مدارس ابتدایی و متوسطه خواهیم داشت و با توجه به اینکه کودکان نیز آمادگی دریافت مطالبی در حوزه دفاع مقدس را دارند، قصد داریم وارد مهدکودک‌ها شویم.



ضرورت توجه به نقش بانوان در دفاع مقدس



وی درباره انتقال مجروحان و نقش زنان در دوران دفاع مقدس گفت: یکی از مأموریت‌ها در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، انتقال مجروحان به بیمارستان‌های صحرایی بود؛ به طور معمول این موضوع در دنیا طی 2 و نیم ساعت انجام می‌گرفت اما در دوران دفاع مقدس این کار در یک ساعت انجام می‌شد؛ در اینجا به نقش زنانی که زیر گلوله توپخانه دشمنان مجروحان را مداوا می‌کردند، کمتر پرداخته شده است.



امیر نامی افزود: پزشکان در دوران جنگ، چند عمل را باهم انجام می‌دادند و امیدواریم دستاوردها و تجربیات این پزشکان به نسل در حال آموزش منتقل شود. همچنین باشگاه خبرنگاران دفاع مقدس به منظور آموزش خبرنگاری حرفه‌ای در حوزه رسانه دیجیتال مکتوب در حوزه دفاعی، دفاع مقدس، مقاومت اسلامی، بیداری اسلامی و جنگ نرم، پرورش و تربیت نسل آینده انقلاب اسلامی در عرصه‌های فرهنگی و رسانه‌ای و شناسایی و جذب نخبگان و دانشجویان افتتاح شد.



وی با اشاره به برنامه‎‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برای پزشکان و پیراپزشکان، اظهار کرد: 87 پزشک از سراسر کشور برای گذراندن دوره‌های آموزشی انتخاب شدند تا ابتکارات سال های دفاع مقدس از این طریق انتقال داده شود، زیرا در طول جنگ تحمیلی از تاکتیک‌ها و روش‌هایی استفاده شد که در هیچ یک از دانشگاه‌های دنیا تدریس نشده بود.

captcha