کد خبر: 1325969
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۸
امام جمعه خرمدره:

دیپلماسی قوی سران ایران، انزوای دشمنان را به اثبات رساند

گروه سیاسی: همواره بسیاری از دشمنان کشورمان تلاش می‌کردند تا ایران اسلامی در دنیا و منطقه منزوی شود ولی با دیپلماسی قوی و فعال سران کشور ثابت شد که ایران از همیشه بیشتر در صحنه بین‌الملل فعال است.


حجت‌الاسلام محمود نورپور، امام جمعه خرمدره در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، گفت: یکی از افتخارات ملائکه با تمام مقام و عظمتشان، خدمت به ائمه اطهار(ع) است و همه فرشته‌ها خاضعانه در محضر شریف ائمه اطهار(ع) فرود می‌آیند.



وی با بیان این‌که ائمه اطهار(ع) معلم فرشتگان هستند، اظهار کرد: آن‌ها گاه برای آوردن مقدرات یک ساله در شب قدر، گاه برای زیارت و فراگیری علوم و گاه برای خدمت به ائمه اطهار(ع) بر محضر ایشان فرود می‌آیند.



امام جمعه خرمدره با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام زین‌العابدین(ع)، ابراز کرد: زنده ماندن عاشورا مدیون جهادوتلاش امام سجاد(ع) است، زیرا آن حضرت بعد از حادثه عاشورا 35 سال مبلغ عاشورا و نهضت امام حسین(ع) بود و با ایراد خطبه‌های انقلابی خود دودمان بنی‌امیه و یزید را ویران و آن‌ها را رسوا نمود.



این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به تلاش دشمنان برای منزوی نشان دادن ایران در صحنه‌های بین‌المللی، تصریح کرد: همواره بسیاری از دشمنان کشورمان تلاش می‌کردند تا ایران اسلامی در دنیا و منطقه منزوی شود ولی با دیپلماسی قوی و فعال سران کشور ثابت شد که ایران ازهمیشه بیشتر در صحنه بین‌الملل فعال است و این دشمنان ایران هستند که منزوی و بی‌اعتبارهستند.



امنیت و جایگاه ایران در سایه انقلاب به‌دست آمده است



وی عنوان کرد: اگرامروزایران اسلامی 6 کشورقدرتمند دنیا را بارها بر سر میز مذاکره جمع می‌کند، خود نشان‌دهنده امنیت و جایگاه ایران است که در سایه انقلاب و نظام اسلامی به‌دست آمده است.



امام جمعه خرمدره با اشاره به توافق هسته‌ای کشورمان در نشست ژنو3، یادآور شد: توافق هسته‌ای کشورمان با گروه 5 +1 که مقام معظم رهبری ازآن به‌عنوان یک موفقیت یاد کردند، محصول عنایت الهی، انسجام واتحاد ملی، هدایت‌های مقام معظم رهبری، ایستادگی و پشتیبانی ملت و تلاش گروه مذاکره‌کننده و دانشمندان هسته‌ای است.



حجت‌الاسلام نورپور در پایان تأکید کرد: طرف‌های مقابل به‌ویژه غربی‌ها قابل اعتماد نبوده و نیستند از این‌رو باید مراقب زیاده‌خواهی‌های رقیب بود و با تدبیر، هوشمندی و توکل پیش رفت و ازعزت، اقتدار و حقوق مسلم این ملت نجیب دفاع و حفاظت کرد.

captcha