کد خبر: 1326378
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹
ویژه طلاب خواهر؛

همایش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی از برگزاری همایش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در استان خبر داد و گفت: این همایش فرودین‌ماه سال آینده در حوزه طلاب خواهر برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام محمدباقر باقری، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی شب گذشته، 10 آذر در کارگروه فرهنگی ـ اجتماعی استان گفت: دانشگاه‌ها نیز باید توجه بیشتری در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی داشته باشند.



وی افزود: دشمنان برای افزایش آمار بزهکاری و معضلات اجتماعی در جامعه بسیار برنامه‌ریزی و تلاش می‌کند پس باید با افزایش آگاهی و بینش افراد، نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی کنیم.



معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه خانواده‌های زندانی برای امرار معاش خود دچار تنگ‌دستی‌های فراوانی هستند، بیان کرد: خانواده‌های زندانیان می‌توانند به عاملی برای دشمنان نظام تبدیل شوند.



حجت‌الاسلام باقری ادامه داد: سرانه بزهکاری در خراسان جنوبی علی‌رغم مشکلاتی از قبیل خشکسالی‌های پی‌درپی، پایین بودن سرانه درآمدها نسبت به سایر استان‌ها پایین‌تر بوده و این امر برگرفته از توجه مردم و فرهنگ مردم است.



وی با تأکید بر اینکه هر یک از افراد جامعه در هر پست و مقامی که قرار دارند موظف است در پیشگیری از وقوع جرم به تکالیف خود عمل کنیم، تصریح کرد: هرچه در راستای اعتلای خانواده و فرهنگسازی در جامعه بیشتر هزینه شود در پیشگری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی مؤثرتر است.



معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سازمان‌های مختلف باید در نهاد خانواده و اعتلای فرهنگی جامعه سرمایه‌گذاری کنند، خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال و رفع ضرورت‌های زندگی مردم سبب کاهش جرائم می‌شود.

captcha