کد خبر: 1334233
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۷
رضایی:

حفظ حریم اشخاص در خانواده باعث جلوگیری از خیانت می‌شود

گروه اجتماعی: مدرس دانشگاه پیام‌ نور ارومیه گفت: حفظ جایگاه و حریم اشخاص در خانواده باعث جلوگیری از خیانت همسران به یکدیگر می‌شود و در این راستا از افراط و تفریط باید دوری کرد.


حجت‌الاسلام محمدرضا رضایی، مدرس دانشگاه پیام‌ نور ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، عنوان کرد: عواملی باعث می‌شود که خانواده‌ها از خطر خیانت و بی‌وفایی حفظ شوند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها این است که مجردها باید در امر ازدواج انتخاب درستی داشته باشند که به خیانت همسران خود دچار نشوند.



وی تأکید کرد: مجردها در امر ازدواج نباید تنها یک معیار و موضوع را مورد توجه قرار داده و سایر معیارهای ضروری را برای تشکیل خانواده و همسر را نادیده گیرند چون با یک نگاه نمی‌توان ازدواج درستی کرد و در این راستا با نداشتن یک شاخصه نیز نمی‌توان فردی را برای ازدواج رد کرد.



وی ادامه داد: از سوی دیگر متأهلین باید توجه داشته باشند که یک بحث تعهد بین آقایان و بانوان در امر مقدس ازدواج وجود دارد یعنی وقتی به خواستگاری طرف مقابل پاسخ آری می‌دهند باید در طول زندگی نیز مسئول بله‌های دیگر باشند.



رضایی افزود: بنابراین از بین رفتن ایمان و اعتقاد و زیر پا گذاشتن اخلاقیات می‌تواند نقش بسار مهمی در ایجاد خیانت داشته باشد پس باید همسران اعتقادات خود را پابرجا نگاه داشته و ایمان و امیدشان را به هیچ عنوان از دست ندهند چون برای مثال برخی خانواده‌ها به خاطر مسائل و مشکلات مالی از شوهر یا همسر خود فاصله می‌گیرند.



این دکترای روانشناسی گفت: اینکه زوجین در جلسه خواستگاری اقرار به تعهد و درک نیازهای خود می‌کنند متأسفانه در برخی مواقع ظاهری است چون درک متقابل این است که زوج و زوجه همدیگر را آنطور که هستند قبول داشته باشند.



وی با تأکید بر اینکه احترام‌ها جلوی خیانت‌ها را می‌گیرد، افزود: در این راستا جایگاه هر کس در خانواده حفظ شود چون توجه به این مسئله تأثیر شگرفی در جلوگیری از خیانت‌ همسران به یکدیگر بر جای می‌گذارد پس باید از افراط و تفریط نیز دوری کرد.



عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌ نور نقده تصریح کرد: افراط و تفریط در دین مبین اسلام حرام است برای مثال محبت اضافی یا اندک، درخواست عاطفی افراط گونه یا تفریطی موجب ایجاد محیط سرد در داخل خانه و گرایش فرد به سمت فرد نامحرم می‌شود.

captcha