به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن حسینیپناه، مدیر پرورشی حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه حوزههای علمیه در بسط و تقویت بهرهمندی هرچه بیشتر آحاد جامعه از قرآن کریم رسالتی تردیدناپذیر دارند، اظهار کرد: به منظور آمادهسازی طلاب برای انجام این رسالت، همزمان با اجرای برنامههای آموزشی و فرهنگی حوزههای علمیه در زمینه فراگیری علوم و معارف قرآن کریم، طرح زمزمه قرآنی به صورت فراگیر و الزامی ویژه طلاب جدیدالورود حوزههای علمیه خواهران اجرا میشود.
وی اهداف طرح زمزمه قرآنی را ثبت توانایی قرآنی طلاب در زمینههای صحیحخوانی، تجوید و روانخوانی، هماهنگسازی و ارتقاء سطح توانایی طلاب در این زمینهها و بسترسازی جهت انس بیشتر با قرآن ذکر کرد.
مدیر پرورشی حوزههای علمیه خواهران کشور اضافه کرد: در این طرح به منظور بهرهمندی هرچه بهتر و ساماندهی طلاب در امور قرآنی، در اولین قدم برای ثبت تواناییهای قرآنی طلاب اقدام به ارزیابی میزان صحیحخوانی، تجوید و روانخوانی آنها میشود و در جهت تقویت افرادی که در این زمینه نیازمند آموزش لازم هستند، با برگزاری کلاس، در اختیار گذاشتن لوح فشرده، تشکیل جلسات قرائت قرآن، مباحثه قرآنی و ... کمبودها جبران میشود تا طلاب در یک سطح ارتقاء یافته هماهنگ شوند.
وی محدوده این آزمون را سورههای نساء، تحریم، قمر و نور علاوه بر یکی از سورههای جزء به صورت اختیاری ذکرد کرد و ادامه داد: طلابی که موفق به کسب رتبه عالی (حد نصاب نمره قبولی) در آزمونهای مربوطه شوند، در گروه مبلغان سطح یک سطوح مقدماتی قرار خواهند گرفت و اجازه فعالیت در حوزههای تعیین شده را دارند.
وی یادآور شد: در طرح قرائت نماز نیز موضوع سنجش، کلیه اذکار اعم از حمد و سوره و سایر اذکار واجب نماز است و معیار قبولی، رعایت کامل صحیحخوانی و تجوید لازم، صرفا با اخذ نمره 20 است.
حجتالاسلام حسینیپناه گفت: در ارزیابی قرائت، فقط از داوران، مربیان و اساتیدی که در دورههای تربیت مربی قرآن کریم موفقیت لازم را کسب کردهاند، استفاده میشود.