کد خبر: 1335829
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶

همایش «امنیت فضای مجازی» برگزار می‌شود

گروه فضای مجازی: همایش امنیت فضای مجازی با حضور مسئولان پلیس فتا در فرهنگ‌سرای فناوری اطلاعات برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همایش امنیت در فضای مجازی با موضوع «تارهای عنکبوتی» دوشنبه، 18 آذر ساعت 16 با حضور کارشناسان متخصص و مسئولان پلیس فتا، درفرهنگ سرای فناوری اطلاعات برگزار می‌شود.



‌این برنامه با حضور مرتضی خیری و محمد رهنما‌فرد کارشناسان فناوری اطلاعات برگزار و به مباحثی چون ضرورت امنیت در فضای تبادل اطلاعات، تهدیدهای فضای سایبری و مدیریت امنیت اطلاعات، عملکرد عامل انسانی در امنیت فضای سایبری، چالش‌های امنیت در فضای سایبری و لزوم استفاده از سیستم‌های امنیتی در شبکه‌ها پرداخته می‌شود.



همچنین امنیت سرویس‌دهنده‌ها، امنیت در سمت سرویس‌گیرنده‌ها، دسته‌بندی تهدید‌ها در فضای مجازی، جرایم سایبری و راهکارهای جلوگیری ازآن، افق‌ها یا امنیت در سال 2013، تهدیدهای سایبری علیه ایران، بررسی جنگ‌های سایبری و میزان تخریب در این نوع جنگ‌ها از دیگر موضوعات در نظر گرفته شده در این همایش است.



هدف از برگزاری این برنامه آشنایی مخاطبان با مباحث  تخصصی فناوری اطلاعات و حفظ اطلاعات شخصی است. مسئولان پلیس فتا، اساتید دانشگاه تهران، سردبیر خبرگزاری تسنیم و مشرق و ... ازمدعوان این برنامه هستند.



علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این کارگاه به فرهنگ‌سرای فناوری اطلاعات واقع در تقاطع خیابان‌های کارگر و جمهوری  اسلامی مراجعه یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 66902138 تماس بگیرند.

captcha