منوچهر محمدی، تهیه کننده سینما در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره جشنواره پیامبر اعظم(ص) اظهار کرد: آنچه که مسلم است این است که به باور، اعتقاد، روایات و احادیثی که در زمینه زندگی پیامبر(ص) داریم، پیامبر(ص) دارای رفتار و کرداری نیکو بود. در این میان بیش از هر چیز درباره خلق کریمانه حضرت رسول (ص) سخن گفته شده است و همانطوریکه خودشان فرمودهاند «من برای مکارم اخلاق معبوث شدهام».
وی افزود: هدف حضرت رسول(ص) تکمیل کردن بحث اخلاق است. طبیعتاً این وجه ممیزه اعتقادات دینی و اسلامی ماست که متاسفانه باید گفت که بخش عمدهای از آن زیر نقابی که سعی شده بر چهره و آموزههای ایشان کشیده شود، پنهان مانده است، این مسئله به ویژه برای جوامع غیرمسلمان مغفول مانده است.
این تهیهکننده به جریانات تندرو به ظاهر اسلامی که فجایع بسیاری را برای جهان اسلام و جامعه جهانی آفریدهاند اشاره کرد و ادامه داد: از اینطرف در روزگار معاصر ما عدهای از افراد به نام دین اسلام و به نام دین پیامبر (ص) رفتارهایی میکنند که بسیار باعث سرافکندگی است. جریانات تکفیری و سلفی به شکل وحشیانهای دست به ترور و آدمکشی میزنند و این را به نام دین و اسلام به دنیا معرفی میکنند.
وی به جمله فوق اضافه کرد: با توجه به گفته فوق، وظیفه هر مسلمان دلسوخته و آگاه و با عشق به سیره حضرت رسول (ص) است که کمک کند آن وجهی از تاریخ اسلام و زندگی پیامبر که ما آن را میشناسیم و وجود دارد به جهانیان معرفی شود؛ چهرهای زیبا و دوست داشتنی که حتی نسبت به کسانی که در حقش ظلم کردهاند به مهربانی رفتار میکند.
رسالت هنرمندان در ترسیم چهره زیبا از حضرت رسول (ص)
محمدی در پایان خاطرنشان کرد: به عقیده من هر اقدامی در این زمینه طبیعتاً اقدام ارزشمندی است که جشنواره پیامبر اعظم هم میتواند در این راستا حرکت کند. در این میان کسانی که با علاقه دنبال این برنامه و جشنواره رفتهاند و ترتیب برگزاری چنین جشنوارههایی را دادهاند حتماً انگیزهای فراتر از انگیزههای جاری دارند، زیرا وظیفه همگی ماست که زوایای پنهان و مغفول زندگی حضرت رسول (ص) را بهخوبی و زیبایی به نسل جوان و جهانیان نشان دهیم.