کد خبر: 1336476
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۵
با حضور مقامات لشکری و کشوری؛

فردا مادر شهید بروجردی تشییع می‌شود

گروه جهاد و حماسه: پیکر مرحومه خدیجه محمدی، مادر شهید بروجردی فردا، 19 آذرماه تشییع می‌شود و در جوار فرزند شهیدش آرام می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پیکر مادر بزرگوار شهید بروجردی، نخستین فرمانده سپاه تهران طی فردا، 19 آذرماه تشییع و به خاک سپرده می‌شود. بر این اساس، پیکر مرحومه خدیجه محمدی، ساعت 9  فردا از حسینیه فاطمةالزهرا(س) به سمت بهشت زهرا(س) تشییع و در جوار فرزند شهیدش آرام خواهد گرفت.

شایان ذکر است که پیکر مرحومه محمدی با حضور مسئولان کشوری و لشکری از مقابل پادگان سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ بر روی دوش خانواده معظم شهدا و همرزمان فرزند شهیدش تشییع می‌شود و در قطعه 24 گلزار شهدای بهشت زهرا(س) به خاک سپرده می‌شود.

گفتنی است که مرحومه محمدی، 20 روز پیش دچار سکته مغزی شد و در بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) بستری شده بود و ساعت 15 روز گذشته، 17 آذرماه بدورد حیات گفت و پس از سال‌ها فراق، به فرزند شهیدش پیوست.

captcha