کد خبر: 1339657
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۹
جلالی:

انقلاب اسلامی بازگشت اسلام به جرگه اندیشه های سیاسی را رقم زد

گروه سیاسی: معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری بازگشت اسلام به جرگه اندیشه های سیاسی جهان را نتیجه قیام امام خمینی(ره) و ملت بصیر ایران عنوان کرد و گفت: ملت ایران با انقلاب خود کشور را به اسلام ناب تمدن ساز بازگرداندند.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، یزدان جلالی،  معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری امروز، 21 آذر ماه در اولین نشست ستاد دهه فجر استان با گرامیدشت یاد و خاطره امام و شهدای انقلاب اسلامی، 22 بهمن را روز عزت و استقلال ملت ایران در برابر ابر قدرت ها دانست.



 وی اظهار کرد: ملت ایران به پشتوانه رهبری مدبرانه و خردمندانه امام خمینی(ره) در روز 22 بهمن حکومت پهلوی را ساقط و استقلال و عزت را به کشور بازگرداند.



جلالی با تاکید بر لزوم زنده نگه داشتن واقعه عظیم 22 بهمن در کشور، تصریح کرد:  آن واقعه عظیم یادآور حماسه بزرگ و بی نظیر یک ملت در برابر ابرقدرت های غرب و شرق است بنابراین باید برنامه های متنوع و ارزشمند برای زنده نگه داشتن این روز بزرگ برگزار شود.



وی با بیان اینکه ملت ایران در 22 بهمن استعمار و سلطه دشمنان را در هم کوبید تصریح کرد: ملت ایران به واسطه هدایت ها و رهبری های داهیانه امام خمینی(ره) راه نفوذ استعمار و سلطه گران بر کشور را بست و استقلال و آزادگی خود را به اثبات رساند.



دستاوردهای انقلاب اسلامی ثمره ایستادگی ملت ایران است



جلالی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول 35 سال اخیر، این افتخارات و دستاوردهای عظیم در طول چهاردهه انقلاب را ثمره ایستادگی و استکبارستیزی ملت و رهبری انقلاب دانست.



معاون سیاسی استاندار انقلاب اسلامی را احیا کننده اسلام و فرهنگ دینی دانست و گفت: به برکت انقلاب اسلامی ایران اسلام و ارزش های دینی بار دیگر به فرهنگ سیاسی حکومت های جهانی وارد شد و به جایگاه واقعی و اصلی خود دست پیدا کرد.



وی بازگشت اسلام به جرگه اندیشه های سیاسی جهان را نتیجه قیام ملت و امام خمینی(ره) عنوان کرد و گفت: ملت ایران و امام خمینی (ره) ایران منحرف شده و مستعمره را با حرکت مبارزاتی و انقلابی خود به مسیر اصلی خود یعنی همان اسلام ناب تمدن ساز بازگشت دادند.



جلالی خودباوری و خوداتکایی را ثمره انقلاب اسلامی ایران بیان کرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران نه تنها خود باوری و خوداتکایی را به کشور خود بلکه به تمام ملت های مستضعف و جهان اسلام برگرداند و امروز ملت ها به تاسی از انقلاب ما در برابر استکبار و طاغوت ایستاده اند و فریاد استقلال طلبی و آزادگی سر می دهند.



انقلاب اسلامی نقش آفرین اصلی نهضت استکبار ستیزی است



وی با اشاره به آغاز یک نهضت استکبار ستیز در جهان، ملت ایران و انقلاب اسلامی را نقش آفرین و موتور محرک این نهضت استکبار ستیزانه در جهان غربی دانست.



جلالی بر لزوم ترویج و گسترش دستاوردهای انقلاب در جهان و کشورهای مسلمان تاکید کرد و گفت: اکنون همه ما موظف هستیم که دستاوردهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و به ویژه فرهنگی انقلاب را برای تمام ملت تشریح و تبیین کنیم.



وی عزت و استقلال در برابر قدرت های جهانی را از دیگر دستاوردهای مهم انقلاب عنوان کرد و گفت: نتیجه تمام دستاوردهای  اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دست یابی به عزت و استقلال ملت در برابر قدرت های جهانی خلاصه می شود، که باید این فرهنگ و دستاورد عظیم برای جهان اسلام و جامعه غربی بازگو و بیان شود.

captcha