زیبا پرهیزکار، مسئول حوزه علمیه خواهران میاندوآب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به مصداق قرآنی اهمیت خانواده در فرهنگ اسلامی گفت: متعالیترین احکام در دین اسلام مربوط به صیانت و حفظ بنیان خانواده بهعنوان مهمترین نهاد است.
وی بر حفظ و ضرورت حضور اجتماعی زنان در جامعه تأکید و خاطرنشان کرد: آنچه باید در مورد حضور اجتماعی زنان در جامعه مورد توجه جدی قرار گیرد چگونگی و مثمر بودن است.
این مقام مسئول تصریح کرد: اگر حضور اجتماعی زنان مبتنی بر چارچوبهای تفکر اسلامی از قبیل رعایت حجاب و عفاف، پاکدامنی و حیا باشد بیشک این حضور ارزشمندتر و مفیدتر خواهد بود.
پرهیزکار تربیت نسل متعالی و صیانت از کانون خانواده را از رسالتهای مهم زن در خانواده عنوان و تأکید کرد: حضور اجتماعی زنان در عرصههای مختلف هیچگاه نباید کارکردها و مسئولیتهای الهی زن در خانه را تحت تأثیر جدی قرار دهد.
مسئول حوزه علمیه خواهران میاندوآب تصریح کرد: اولویت اصلی یک زن در مرحله اول انجام وظیفه و رسالت اصلی وی یعنی مادر بودن و همسر خوب بودن است.
مسئول حوزه علمیه خواهران الزهراء میاندوآب فرهنگسازی، آشنایی نسل جوان جامعه با سیره ائمه معصوم(ع) بهویژه حضرت زهرا(س) و بهرهگیری از تدبیر و منش فاطمی در اداره خانه و خانواده، همسرداری و تربیت فرزندان را از جمله عوامل مؤثر در بهرهگیری از سیره این بانوی بزگوار اسلام در تشکیل خانواده اسلامی عنوان کرد.