کد خبر: 1344789
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۱
آیت‌الله‌العظمی نوری‌همدانی:

انقلاب اسلامی ایران دستاورد حماسه عاشورا و کربلا است

گروه اجتماعی: استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که انقلاب اسلامی ایران دستاورد عاشورا و کربلا است، گفت: خون شهدا انقلاب امتداد خون شهدای کربلا است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، آیت‌الله‌العظمی حسین نوری‌همدانی، استاد حوزه علمیه قم  شب گذشته، 29 آذر در جمع مردم ولایت‌مدار بیرجند گفت: با دعوت امام جمعه بیرجند و استاندار خراسان جنوبی توفیقی حاصل شده که در کنار مردم ولایت‌مدار این خطه حضور یابم.



وی با بیان این‌که مردم خراسان جنوبی در عرصه مبارزه با استکبار در صف‌های نخست قرار داشتند، ادامه داد: این مردم در هشت سال دفاع مقدس با 3 هزار و 514 جانباز و 324 آزاده تعهد و آمادگی خود را برای دفاع از آرمان‌های انقلاب به عرصه وجود گذاشتند.



این مرجع عالیقدر شیعه تصریح کرد: مهمترین نعمت پروردگار نعمت ولایت‌ فقیه است.



آیت‌الله‌‌العظمی نوری‌همدانی با بیان این‌که هر آنچه در زمین و زمان وجود دارد همگی خدمتگزار انسان هستند، یادآور شد: این موضوع نشانه کرامت انسان در پیشگاه خداوند است.



وی با اشاره به سخن امام صادق(ع) مبنی بر این‌که مهمترین نعمت پروردگار، نعمت ولایت است، بیان کرد: بدون ولایت هیچ عملی از انسان قبول نمی‌شود.



استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که استکبار و استبداد یکی از موانع پیشرفت مردم در جامعه است، افزود: نخستین عملی که ولایت‌مداری انجام داد غل و غم کردن استبداد و در هم کوبیدن استکبار بوده است.



آیت‌الله‌ نوری‌همدانی با اشاره به این‌که امام خمینی(ره) یک فقیه فرزانه، مدیر، مدبر، مجاهد و قهرمانی بوده که این نظام با ظرفیت‌های فراوان را به‌وجود آورده است، اضافه کرد: نخستین ثمره انقلاب برای مردم ایجاد خوداتکایی، خودشناسی و خودباوری در برابر استکبار بوده است.



وی یادآور شد: پیشرفت‌های مادی و معنوی که بعد از انقلاب نصیب مردم ایران شده نتیجه خوداتکایی مردم بوده است.



این مرجع عالیقدر شیعه یکی دیگر از ثمرات انقلاب اسلامی ایران را ایجاد وحدت و اتحاد بین مردم، حوزه و دانشگاه دانست و متذکر شد: وحدت حکومت و ملت و وحدت تمام مستضعفان جهان از ثمرات این انقلاب است.



آیت‌الله‌‌العظمی نوری‌همدانی با بیان این‌که هر عملی با اتحاد به موفقیت می‌رسد، تصریح کرد: نداشتن اتحاد سبب ضعف و سستی می‌شود.



وی به امنیت کشور ایران اشاره کرد و افزود: این امنیت در نتیجه قدرت نظامی و توان انتظامی کشور بوده و یکی از ثمرات بزرگ انقلاب است.



استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که برکات انقلاب اسلامی ایران بسیار زیاد است، اظهار کرد: یکی از این برکات نماز جمعه بوده که حضور گسترده مردم در این نماز نشانه اتحاد و هوشیاری ملت ایران در مقابل دشمنان است.



آیت‌الله‌‌العظمی نوری‌همدانی ادامه داد: ایران به برکت وجود آیت‌الله العظمی خامنه‌ای یک نظام ولایی قدرتمند است و این نظام زمینه‌ساز ظهور امام عصر(عج) است.

captcha