حجتالاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، از پژوهشگران قرآنی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه مؤسسات قرآنی از استقلال مالی برخوردار باشند، اظهار کرد: در سالهای گذشته با سیاستهای مختلفی از نهادهای پشتیبان مؤسسات در نحوه مدیریت مواجه شدیم که اغلب این مراکز از استقلال مالی برخودار نبودند و مداوم دچار مشکلات متعدد میشدند.
لزوم حمایتهای مالی از سوی نهادهای پشتیبان به مؤسسات
وی به ضرورت حمایت از مؤسسات قرآنی- مردمی اشاره و تصریح کرد: به طور قطع اگر مؤسسات از حمایتهای مالی نهادهای پشتیبان بهرهمندی باشند، خواهند توانست به اعمال برنامههای کاربردی بپردازند.
مدیرعامل مؤسسه نورالثقلین در رابطه با نحوه عملکرد مؤسسات قرآنی در حیطه قرآن کریم اظهار کرد: باید سعی شود تا روند فعلی مؤسسات قرآنی به سمت و سوی فعالیتهای منسجم، مستمر و جامع پیش ببریم، توسعه و اشاعه فرهنگ قرآنی نیازمند برنامه ریزی و حمایت همه جانبه است.
تولید محصولات فرهنگی مؤسسات قرآنی جهت پیشرفت اطلاعات علمی
حجتالاسلام حسینی با تأکید بر لزوم تولید اقلام و محصولات فرهنگی قرآنی گفت: مساعدت و کمک در قبال تولید محصولات فرهنگی مؤسسات قرآنی منجر به پیشرفت اطلاعات علمی در حوزه قرآن توسط مستعدان قرآنی میشود.
این کارشناس قرآنی در رابطه با تشکیل ساختار مؤسسات قرآنی عنوان کرد: باید سعی شود تا مؤسسات قرآنی را از فعالیتهای تک محوری دور سازیم و از نظرات کارشناسان و اساتید کار آمد در زمینه اداره مؤسسات بهره گیریم.
اعضای هیئت مدیره به تصمیمهای کلان بپردازند
وی به استفاده از ایدههای جمعی در رهبری مؤسسات قرآنی- مردمی اشاره کرد و افزود: تصمیمهای کلان، سیاستگذاری تعیین خط و مش، تعیین برنامههای و ... باید از سوی اعضای هیئت مدیره مؤسسات در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل مؤسسه نورالثقلین قم در ادامه بیان کرد: مدیران مؤسسات قرآنی باید در مقام عمل و اجرای دستورات با توجه به اقتضای عملکرد این دست از مراکز قرار گیرد.
وی در پایان یادآور شد: مدیران مؤسسات قرآنی به تقویت چرخه تربیت مستعدان قرآنی، ارزیابی برنامهها، تبیین راهکارهای توسعه فعالیتهای قرآنی در نظام مدیریتی بپردازند؛ کیفیت مدیریت مؤسسات منجر به تشکیل حلقههای فرهنگی- قرآنی در سطح کشور میشود.