کد خبر: 1346947
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۷
در دیدار شوارای‌عالی قرآن با خانواده شهیدان سلیمانی؛

جواد سلیمانی قبل از شهادت، از زیارت ابا‌عبدالله(ع) خبر داده بود

گروه جهاد و حماسه: پدر شهیدان سلیمانی در بیان خاطراتی از فرزندان شهیدش در دیدار با اعضای شورای عالی قرآن اظهار کرد: جواد در آخرین تماس تلفنی گفت: «من حالم بسیار خوب است و به زودی به زیارت اباعبدالله‌الحسین‌(ع) می‌روم.»

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در ادامه طرح دیدار شورای عالی قرآن با خانواده‌ شهدای قرآنی، امروز، 4 دی، رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ، سیدقاسم موسوی‌قهار، قاری و مداح اهل‌بیت(ع)، جهان‌بخش فرجی، قاری بین‌المللی و فریبا تدریسی، مسئول بسیج بانوان سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ، با خانواده شهید عباس و جواد سلیمانی در منزل این شهید دیدار کردند.

قربانی در این دیدار ضمن تشکر از خانواده معظم شهید مبنی بر قبول دیدار با فعالان قرآنی، به تشریح چگونگی این بازدید‌ها پرداخت و اظهار کرد: به منظور تجلیل از مقام والای شهیدان و تقدیم دعوت‌نامه به خانواده‌ این شهدای قرآنی برای حضور در یادواره شهدای قرآنی که بیست و پنجم دی در برج میلاد برگزار می‌شود، به دیدار خانواده‌های شهدا می‌‌رویم و دعوت‌نامه را تقدیم آنها می‌کنیم.

انتشار کتابی درباره شهدای قرآنی/ قرآن و شهادت هیچ‌گاه دو مفهوم جدا از هم نبوده است

رئیس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ در بخش دیگری از سخنان خود از انتشار کتابی با عنوان «سوره‌های سرخ» خبر داد و اظهار کرد: مجلد اول این کتاب به معرفی 23 شهید قرآنی می‌پردازد تا الگو و اسوه‌ای برای قاریان، حافظان و اساتید قرآنی کشور باشند.

وی تصریح کرد: البته همه شهیدان ما قرآنی هستند و قرآن و شهادت هیچ‌گاه دو مفهوم جدا از هم نبوده است، اما ملاک برای معرفی یک شهید به عنوان شهید قرآنی، قاری، حافظ یا مدرس بودن آنها است.

در این دیدار پدر شهیدان به بیان زندگی‌نامه مختصری از این دو شهید پرداخت و اظهار کرد: عباس متولد آذر 1344 بود و در سن سه سالگی به تهران مهاجرت کرد. او از هفت سالگی به نماز مشغول بود و در یازده سالگی با اینکه در قیمومیت خانواده بود، برای خود حساب سال مالی برقرار کرد.

وی ادامه داد: او از سیزده سالگی روزه می‌گرفت و چند سال بعد و همزمان با انقلاب اسلامی با مردم در به ثمر رساندن این شجره طیبه همراه شد و در سال 1360 و برای گذراندن دوره مقدماتی به پادگان امام حمسین(ع) اعزام شد و پس از آن نیز به به جبهه کردستان رفت.

پدر شهید عباس سلیمانی گفت: پس از پایان دوران سربازی و بازگشت به تهران، دوباره سراغ درس رفت، اما یک ماه بعد، سپاه حضور در جبهه را ضروری اعلام کرد و عباس مجدداً به جبهه اعزام شد، اما این‌بار به قصر شیرین.

5 روز قبل از عملیات؛ به زیارت اباعبدالله الحسین(ع) می‌روم

وی در ادامه به شهید جواد سلیمانی، دیگر شهید این خانواده اشاره کرد و افزود: شهادت عباس تأثیر بسزایی در روحیه جواد داشت و او ضمن همراهی و حضور فعال در بسیج مسجد خندق‌آباد، درس را رها کرد و به پدر در کار کمک می‌کرد.

پدر شهید جواد سلیمانی گفت: او از سال 64 عازم جبهه شد، در حالی که روزهای دوشنبه و پنج‌شنبه را روزه می‌گرفت و با اینکه در عملیات کربلای 5 از ناحیه دست چپ مجروح شده بود، در جبهه ماند و در نهایت در عملیات کربلای 8، در منطقه شلمچه به شهادت رسید.

وی ادامه داد: جواد به زیارت حضرت اباعبدالله(ع) علاقه‌ای فراوان داشت و همواره آرزو می‌کرد بتواند با همان لباس رزم جبهه به زیارت برود. در آخرین تماس تلفنی خود که پنج روز قبل از عملیات برقرار شد، گفت: «من حالم بسیار خوب است و به زودی به زیارت اباعبدالله‌الحسین‌(ع) می‌روم.»

سلیمانی اظهار کرد: جواد بر نماز اول وقت سفارش بسیار می‌کرد و همواره می‌گفت: «اگر من به شهادت رسیدم زیاد ناراحت نشوید و گریه نکنید، گریه و بی‌قراری‌تان در غم حضرت زینب(س) و سالار دشت کربلا اباعبدالله الحسین (ع) باشد.»

در بخش پایانی این مراسم، استاد فرجی به قرائت آیاتی از قرآن مجید پرداخت و استاد موسوی‌قهار نیز دعای فرج را قرائت کرد. همچنین استاد موسوی‌قهار شعری را که در همین مجلس برای این دو شهید سروده بود، به خانواده آنها تقدیم کرد.

 

captcha