حجتالاسلام رضا شریعتی، مدرس حوزه علمیه امام علی(ع) سلماس در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: وقتی مردم به دینداری روی آورده و مایه نجات خود را در آن میدانند، هر جا احساس کنند که دینشان به خطر میافتد، در صحنهها حاضر میشوند چون به خطر افتادن و نابودی دینشان را در به خطر افتادن و نابودی خویش قلمداد میکنند.
وی افزود: پس مردم ایران طبق فرمایش رهبری که فرمود مردم باید بصیرت داشته باشند، با هوشیاری و آگاهی و بصیرت خویش، اغتشاشاتی را که فتنهگران پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 به راه انداخته و پرچم سیاه حضرت اباعبداللهالحسین(ع) را سوزانده و هتک حرمت به ساحت آن حضرت کردند را با حضور به موقع خود در صحنه خنثی کردند.
وی ادامه داد: وقتی مردم مسلمان ایران دیدند که دین و حیاتشان به مخاطره افتاده است، براساس بصیرت خود از دین، انقلاب، نظام و ولایت فقیه حمایت کرده و علیه فتنهگران و آشوبگران راهپیمایی کردند.
حجتالاسلام شریعتی با اشاره به علت ماندگاری این حماسه گفت: با توجه به اینکه دین چیزی ماندگار است و اسلام کاملترین دین بهشمار میآید و تا زمان ظهور حضرت مهدی(عج) پابرجا است؛ بنابراین با توجه به اینکه قیام 9 دی رنگ و بو و مبنای دینی داشت یعنی پایه و اساس این قیام و حرکت مردمی، دینی بود، پس این حرکت نیز ماندگار شد.
وی تأکید کرد: رسانه ملی باید بیش از پیش به ابعاد مختلف این حماسه ماندگار بپردازد چون هدف فتنهگران، براندازی نظام، ولایت، حکومت و از بین بردن دین اسلام بود، اگر موفق میشدند.
مدرس حوزه علمیه امام علی(ع) سلماس در پایان افزود: از سوی دیگر طلاب نیز وظیفه دارند که در منابر حماسه 9 دی را برای مردم موشکافی کرده و شبهات فتنهگران را بازگو کنند تا حقیقت برای مردم عیان شود و نگذارند که این حرکتها دوباره تکرار شود.