کد خبر: 1352159
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۶

ارزش‌های ایرانی - اسلامی با ترویج بین جوانان در جامعه نهادینه می‌شود

گروه اجتماعی: معاون فرماندار ایلام یکی از راه‌های مقابله با تهاجم فرهنگی را ترویج فریضه امر به معروف عنوان کرد و گفت: پیاده‌سازی ارزش‌های ایرانی ـ اسلامی خصوصاً در دانشگاه‌ها و مدارس موجب نهادینه‌شدن آنها در جامعه می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، مجید کاکی، معاون سیاسی - اجتماعی فرماندار ایلام سه‌شنبه، 17 دی در کارگروه اجتماعی - فرهنگی و ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی، اظهار کرد: دشمن بعد از مشاهده قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح و آگاهی یافتن از توان نظامی جمهوری اسلامی ایران و قبول ناتوانی خویش در حوزه نظامی به دنبال آسیب زدن به جامعه اسلامی از طریق تهاجم فرهنگی است، پس بر همه ارگان‌ها و مسئولان واجب است مقابله با این امر را در رأس امور خود قرار دهند.



وی یکی از راه‌های مقابله با تهاجمات فرهنگی را ترویج فریضه امر به معروف عنوان کرد و گفت: پیاده‌سازی ارزش‌های ایرانی-اسلامی خصوصاً در دانشگاه‌ها و مدارس که محیط پرورش فکری و روحی جوانان است موجب نهادینه شدن این ارزش‌های فرهنگی در جامعه می‌شود.



کاکی با بیان اینکه تهاجم فرهنگی واقعیتی غیرقابل انکار است، افزود: باید به سرمایه‌گذاری در امر فرهنگ که با اجتماع در ارتباط است توجهی بیشتر از سرمایه‌گذاری عمرانی صورت گیرد، چرا که یقیناً افزایش هزینه‌های بخش فرهنگی با پیامدهای آن موجب تقلیل هزینه‌هایی همچون برنامه‌های عمرانی می‌‌شود.



معاون سیاسی-اجتماعی فرماندار ایلام، بیان کرد: همه حوزه‌ها با کاهش هزینه‌ها روبرو شده‌اند اما با این وجود می‌توان با این اعتبارات کم اهداف فرهنگی را به ویژه در سطح مدارس، دانشگاه‌ها و ارگان‌ها در جهت آسیب‌زدایی مشخص کرد.



وی با تأکید بر این موضوع که در مقابله با آسیب‌های اجتماعی، ارگان‌های مرتبط با جامعه هدف بهتر می‌توانند عمل کنند، افزود: کارها فقط نباید برای جامعه هدف در مراکز استان‌ها صورت گیرد بلکه روستاها و حواشی هر شهر دوچندان نیازمند امور فرهنگی و تبیین ارزش‌های دینی هستند.



کاکی در پایان برخورد جدی با متخلفین، پلمپ قلیانی‌های متخلف، آموزش‌ رعایت منشور اخلاقی در ادارات و تبیین جایگاه ارزشمند حجاب و عفاف را توسط اعضا خواستار شد.

captcha