کد خبر: 1352698
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
حجت‌الاسلام حسن‌زاده:

حضرت محمد(ص) با رأفت خویش تمدن اسلامی را پایه‌ریزی کرد

گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب گفت: رأفت و عطوفت حضرت محمد(ص) موجب پایه‌گذاری تمدن اسلامی و پذیرش اسلام به عنوان دین نجات بخش بشری در بین مسلمانان شد.


حجت‌الاسلام محمدباقر حسن‌زاده، مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، ابرازکرد: یک مدیر الهی باید روحیه انتقادپذیری داشته باشد و در این راستا با شاسیته سالاری و نه خویشاوند‌سالاری به پیش رود.



وی افزود: یک مدیر الهی کسی است که با عدالت با مردم برخورد کرده و به همه به یک چشم نگاه کند برای مثال با توجه به اینکه به قاضی دادگاه ممنوع است که دو نفری که برای قضاوت نزد وی آمده‌اند، به یکی اخم و به دیگری لبخند زند، مدیر اسلامی نیز باید به همه به یک چشم بنگرد.



وی ادامه داد: پیامبر اسلام(ص)  را می‌توان به عنوان مدیر موثق و مدیری که می‌توان ایشان را بهترین مدیر اسلامی یاد کرد، نام برد چون حضرت محمد(ص) با وجود اینکه به مقام پیامبری رسیده بود اما با کسانی که به وی بی‌حرمتی می‌کردند با سعه صدر رفتار  و به آنها محبت می‌کرد و به تعبیری با محبت و عطوفت خویش افکار انحرافی را به راه صحیح هدایت می‌کرد.



حجت‌الاسلام حسن‌زاده، عنوان کرد: نبی مکرم اسلام(ص) به عنوان فردی که معدن رحمت بود، به اندازه‌ای با مهر و عطوفت با مردم برخورد می کرد که آنها اسلام را به مایه نجات خویش دانستند، پس حضرت محمد(ص) از این طریق توانست به راحتی تمدن اسلامی را پی‌ریزی کند.



وی ادمه داد: پیامبر اسلام(ص) زیربنای تمدن اسلامی را پایه‌گذاری کرد و در این راستا اصلی ترین شاخصه‌های مدیریت اسلامی مثل ایمان، ارتباط با خدا، محبت با مردم، سعه صدر، ریاست طلب نبودن، وفای به عهد و انتقاد پذیری همگی در رسول خدا(ص) وجود داشت.



مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب تصریح کرد: پس اگر مدیریت اسلامی که حضرت محمد(ص) آورده بود را بتوان در جامعه پیاده کرد، به طور قطع تمدن اسلامی شکل گرفته و مردم با فرهنگ بالایی زندگی می‌کنند.

captcha