کد خبر: 1352776
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۱

افتتاحیه جشنواره مردمی فیلم عمار در چهارمحال و بختیاری برگزار شد

گروه هنر: دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار در چهارمحال و بختیاری از ارسال 2000 اثر به این جشنواره خبر داد و گفت: همزمان با برگزاری این جشنواره 50 فیلم در 500 نقطه استان اکران می شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، عبدالرحیم موسوی پنج شنبه، 19 دیماه در آئیین افتتاحیه جشنواره مردمی فیلم عمار در چهارمحال و بختیاری به تشریح جزئیات و روند برگزاری این جشنواره در استان و کشور پرداخت و اظهار کرد: این جشنواره نسبت به برنامه ها و جشنواره های دیگر در سطح ملی از ویژگی ها و خصوصیت ها منحصر به فردی برخور دار است.

وی ایده و شروع جشنواره را از سال 1389 عنوان کرد و گفت: این جشنواره با هدف زنده نگه داشتن ارزش ها و آرمان های اسلامی، بصیرت افزایی، طرح گفتمان انقلاب و اسلام و مقابله با تهاجم نرم دشمنان توسط هنرمندان و فعالان فرهنگی معروف و شاخص کشوری کلید خورد.

سینما از مسیر و هدف اصلی خود دور شده است

موسوی با بیان اینکه سینما از مسیر و هدف اصلی خود دور شده است تصریح کرد: متاسفانه برخی ها از سیمنا به عنوان ابزاری برای مطرح کردن و معرفی خود در بین جامعه و مردم استفاده می کنند و به طور غیر رسمی و قانونی اقدام به بهره گیری از این هنر می کنند.

وی با اشاره به سالروز عملیات کربلای 5 خاطرنشان کرد: شهدای این انقلاب و مملکت اسلامی با انگیزه دفاع از اسلام، امام، ارزش ها و آرمان ها پا به میدان جنگ گذاشتند و خودشان را بدهکار این نظام می دانستند.

به گفته وی، شهیدان با نثار خون پاک خود در راه نظام درخت انقلاب را آبیاری و زنده نگه داشتند و بر خود می بالیدند که دین خود را به کشور ادا کرده اند و جان فدای حسین زمان خود کرده اند.

موسوی با بیان اینکه در زمان انقلاب و جنگ شهدا با یک نگاه بدهکارانه به انقلاب وارد عرصه میدان و مقاومت می شدند تصریح کرد: این نگاه موجب شد انقلاب و اسلام زنده و جاوید بماند و اکنون به قدرت اول جهان تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه برپا کنندگان جشنواره عمار نیز با این نگاه وارد عرصه میدان مبارزه با جنگ نرم شده اند افزود: جوانانی مومن، متعد، ولایت مدار و مخلص در راستای مقابله با جنگ نرم دشمنان مردانه به تولید محتوا و نیازهای کنونی جامعه در عرصه هنر پرداختند.

نگاه هنرمندان سینما با گفتمان انقلاب مغایر است موسوی با انتقاد از کم رنگ شدن روحیه فداکاری و انقلابی در سینما تصریح کرد: متاسفانه بازیگران و هنرمندان سینما با یک روحیه طلبکارانه از نظام و مسئولان عمل می کنند و این با گفتمان و نگاه انقلاب مغایر است.

وی با اشاره به ارسال دو هزار اثر به جشنواره ملی عمار خاطرنشان کرد: این فیلم ها در قالب مستند، انیمیشن، پویا نمایی، داستان و تله فیلم به جشنواره ارسال شده است.

موسوی خاطرنشان کرد: این جشنواره از 19دی تا 19 بهمن به مدت یک ماه در استان و با اهداف بسیار ارزشمند و الهی در راستای مقابله با جنگ نرم دشمنان برگزار می‌شود.

وی از اکران فیلم‌های این جشنواره در 500 نقطه استان خبر داد و گفت: سالن‌های اجتماعات و سینما، مساجد، مدارس، پایگاه‌های بسیج، آموزشگاه‌ها و حتی منازل شهدا، محل نمایش فیلم‌های جشنواره مردمی عمار در یک ماه مدت برگزاری جشنواره است.

موسوی به موضوعات این جشنواره، گفت: بیداری اسلامی، حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی، گفتمان انقلاب، دفاع مقدس و موضوعات ارزشی از مهم ترین این موضوعات بشمار می روند.

وی محل اکران فیلم ها در استان را مطلوب و قابل قبول دانست و گفت: متاسفانه استان در حوزه تولید و ارسال فیلم هیچ گونه اثری نداشته اما در بحث اکران فیلم ها اهتمام جدی خواهد داشت.

به گفته وی، استان ظرفیت ها و پتانسیل های عظیم و ارزشمندی از قبیل نیروی انسانی را دارا است که باید این استعدادها شناخته و وارد عرصه کار و عمل بشوند. دبیر چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار از ارسال 500 فیلم به دبیرخانه این جشنواره خبر داد و گفت: از این تعداد بر اساس رای و نظر شورای اکران استان، 50 فیلم برای اکران در استان انتخاب می‎شود.

captcha