کد خبر: 1357772
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰
سردار فضلی:

رساندن سطح اعزام 10 درصدی به راهیان نور را هدف قرار داده‌ایم

گروه جهاد و حماسه: جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: هدف پیش بینی شده در برنامه راهیان نور، اعزام ده درصد از مردم به پنج منطقه عملیاتی دفاع مقدس در استان‌های خوزستان، ایلام، کرمانشاه و آذربایجان غربی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اردویی راهیان نور بسیج، سردار علی فضلی، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، روز شنبه، 21 دی‌ماه در نشست ستاد راهیان نور استان گلستان با بیان اینکه تحقق این هدف حداقل یک دهه طول می کشد، افزود: از این رو برنامه اعزام که در گذشته در مدت یک ماه و نیم اسفند تا نیمه فروردین بود، اکنون در طول یک سال انجام می شود و برنامه زمانی آن از اول اردیبهشت تا فروردین سال بعد ادامه می یابد.
وی اضافه کرد: برای اعزام در طول سال نیاز به اماکن دائمی و امکانات اسکان بود، زیرا در گذشته برای اسکان زائران از مراکز استیجاری و موقتی استفاده می‌شد، اما اکنون همه استان‌ها از حداقل امکانات اولیه متکی به خودشان برخوردار هستند و امکان تصمیم‌گیری بومی برای آنها فراهم است.
سردار فضلی گفت: در سال‌های اولیه، تنها امکان اعزام 400 هزار نفر، چه به صورت سازمان یافته و چه به صورت خودجوش فراهم بود. این امکان در سال‌های اخیر توسعه یافته و به ترتیب به یک میلیون و 400 هزار نفر، یک میلیون و 860 هزار نفر، دو میلیون و 937 هزار نفر، سه میلیون و 974 هزار نفر و در سال 91 به چهار میلیون و 860 هزار نفر رسیده است.
وی افزود: اعزام زائران این سفر معنوی به پنج منطقه عملیاتی دفاع مقدس در استان‌های خوزستان، ایلام، کرمانشاه و آذربایجان غربی صورت می‌گیرد، هر چند که در گذشته، برنامه اعزام به مناطق غرب و شمال‌غرب کمتر بود، اما اکنون پذیرش داوطلبان به ویژه در ایام گرم سال به این مناطق افزایش یافته است.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور در ادامه گفت: اکنون قریب به 26 هزار روحانی، 20 هزار راوی به ویژه راویان جوان و 10 هزار خادم در سطح کشور با برنامه راهیان نور همکاری دارند که این خادمان از همه اقشار جامعه به ویژه اساتید دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، دانشجویان، طلاب، فرهنگیان و حتی دانش‌آموزان هستند.
سردار فضلی ادامه داد: برنامه راهیان نور سه فرآیند دارد، شامل ایجاد زیارتگاه و اداره زیارتگاه است که تاکنون قریب 40 زیارتگاه در مناطق عملیاتی ایجاد شده و نیروهای ارتش، بسیج، سپاه و ناجا، کار مراقبت از آن را به عهده دارند.
وی اضافه کرد: فرآیند سوم، بحث اعزام است که متعلق به همه استان‌ها اعم از استان‌های میزبان و میهمان است که با این امکانات فراهم شده و برای برنامه‌ریزی برای اعزام در طول سال، باید از آن استفاده بهینه کرد. برنامه راهیان نور یک عملیات مشترک بزرگ فرهنگی توسط دست‌اندرکاران نظام است و همه مدیران و مسئولان در قوای سه‌گانه و نیروهای مسلح، دل به این کار داده‌اند تا توفیقات این برنامه معنوی افزایش پیدا کند.
سردار فضلی افزود: برنامه راهیان نور، امروز یک حج بصیرتی است و به جا آوردن این حج بصیرتی در راهیان نور متصور است و برکات این اقدام بزرگ فرهنگی در نظام مقدس ما شاید با هیچ اقدام دیگری قابل قیاس نباشد.
وی به نقل از وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: 850 برنامه فرهنگی در این وزارت دنبال می‌شود، اما تأثیرگذارترین برنامه همین راهیان نور بوده و با توجه به هجوم فرهنگی دشمنان، میزان گناه، آلودگی و مفسده در بین دانش‌آموزان تا حد محسوسی کاهش یافته است.
در این نشست، فرماندهان سپاه، جمعی از مدیران کل دستگا‌ه‌های اجرایی و فرمانداران شهرستان‌های استان گلستان حضور داشتند.

captcha