به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کرمانشاه، رضا موزونی، مدیرکل کانون پرورش فکری این استان در جلسه کارگروه کودک و نوجوان دفاع مقدس، ضمن تقدیر و تشکر از اقدام ادارهکل حفظ آثار در مشارکت برای تدوین و تألیف کتاب دفاع مقدس، گفت: کانون با تجربه 50 ساله و در اختیار داشتن نویسندگان متبحر این قابلیت را دارد تا بتواند بهترین آثار دفاع مقدس را در حوزه کودک و نوجوان خلق کند.
موزونی، وجود کارگروه کودک و نوجوان دفاع مقدس را حرکتی ارزشمند و فنی دانست و افزود: در کانون، نویسندگان و هنرمندان مجربی داریم که امیدواریم با استفاده از این ظرفیت، دین خود را به دفاع مقدس و استان ادا کنیم.
سرهنگ پاسدار محمدی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه نیز ضمن تشکر از اقدامات ادارهکل کانون پرورش فکری استان در تعامل و همفکری با برنامههای حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گفت: گسترش تفکر بسیجی و توسعه روحیه شهادتطلبی در جامعه، مأموریت اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس است.
محمدی، مکتوب کردن آثار دفاع مقدس را رویکردی علمی توصیف کرد و افزود: برای ترویج فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس، سه نوع رویکرد وجود دارد که عبارتند از: رویکرد توصیفی که عمدتاً بر توصیف پدیدهها تأکید میکند؛ رویکرد دوم، مرحلهای بالاتر از مرحله اول است و به صورت ریشهای و تحلیلی قضایا را دنبال میکند؛ دنبال چراها هستیم و پاسخگویی به سؤالات و رویکرد سوم، بحث انتقال ارزشهای دفاع مقدس از طریق آموزش و ادبیات است که بهترین راه برای ماندگاری فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس است. رویکرد سوم یعنی انتقال ارزشها از طریق آموزش و ادبیات که با استفاده از این شیوه میتوان فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس را در سطوح مختلف آموزشی به ویژه در سطوح اولیه که اثرگذاری ماندگاری را داراست، وارد و ثبت کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: گامهای خوبی در این زمینهها برداشته شده است، اما نیازمند توجه بیشتر مجریان و مسئولان فرهنگی در سطوح سیاستگذاری و اجرایی هستیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری کنگره سرداران، امیران ، فرماندهان و 9800 شهید استان کرمانشاه در مهرماه سال 93 و تدوین و تألیف 50 عنوان کتاب در حوزههای مختلف دفاع مقدس، نیازمند توجه جدی به حوزه کودک و نوجوان دفاع مقدس بودیم که با پیگیریهای به عمل آمده و همکاریهای ادارهکل کانونهای پرورشی و فکری، این ضرورت در حال تحقق است و 10 عنوان از این تعداد کتابها در حوزه کودک و نوجوان تدوین خواهد شد.
گفتنی است، در پایان این جلسه، اعضای کارگروه به بیان دیدگاهها و برنامههای پیشنهادی خود پرداختند.