کد خبر: 1360541
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹

جمع‌آوری 10 میلیارد ریال زکات در ایلام

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ایلام از جمع‌آوری 10 میلیارد ریال زکات در این استان در سال جاری خبر داد و گفت: با بخشی از این مبلغ 53 طرح عمرانی در مناطق محروم تکمیل می‌شود.


علی‌حسین احمدی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با بیان اینکه امسال 10 میلیارد ریال زکات در این استان جمع‌آوری شده است، گفت: درصد بالایی از این مقدار زکات از کشاورزان و دامداران استان جمع‌آوردی شده است.



وی با اشاره به اینکه با بخشی از این مبلغ زکات جمع‌آوری شده 53 طرح عمرانی در روستاهای استان ایلام تکمیل می‌شود، افزود: این طرح‌ها در زمینه‌های مختلف بازسازی و ساخت مسجد، احداث مسکن محرومان، کمک به فقرا و نیازمندان و دیگر طرح‌های مختلف عمرانی مناطق محروم اجرا می‌شود.



مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام، بیان کرد: شهرستان مهران در سال جاری در موضوع پرداخت زکات در رده نخست استان قرار گرفته و از همه شهرستان‌ها و مناطق دیگر این استان موفق‌تر عمل کرده است.



وی در ادامه اظهار کرد: گسترش فریضه زکات در جامعه مرهون تلاش و زحمت‌های اعضای ستاد زکات استان و همچنین استقبال و همکاری مردم در این زمینه است.



احمدی گفت: زکات به عنوان طرح و الگویی اسلامی و امری الهی در کاهش فاصله طبقاتی بسیار مؤثر است و خوشبختانه مردم استان ایلام به این واجب الهی توجه ویژه دارند.

captcha