کد خبر: 1360952
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

نقش مجاهدت‌های حجت‌الاسلام غلامرضا حسنی در تکوین تاریخ انقلاب

گروه اجتماعی: نقش ممتاز حجت‌الاسلام غلامرضا حسنی در تکوین تاریخ انقلاب اسلامی در استان‌های کردستان و آذربایجان منحصر به فرد، استثنایی و محوری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، غلامرضا حسنی در سال 1306 در روستای بزرگ‌آباد از توابع ارومیه دیده به جهان گشود و دوازده ساله بود که پدر خود را از دست داد و در دامان مادرش که زنی مؤمن و پارسا بود بزرگ شد.

حجت‌الاسلام حسنی ستاره فروزان آذربایجان و کردستان است و نام او نخستین بار در دوران رژیم سفاک پهلوی در سازمان مخوف ساواک طنین‌انداز شد و سپس در آتش انقلاب و کوران جنگ تحمیلی، ترس در جان احزاب خیانت پیشه دموکرات و کومله انداخت.

زندگی او سرشار از حماسه‌های شورانگیز و دلاوری‌های بی‌همتایی است که جملگی در میادین رزم و آزمون‌های خطر سروده شده است.

هر امامی مالک اشتری دارد که سینه دشمن را می‌شکافد و بر بام سرای انسانیت عصر خویش، پرچم فضیلت‌های اسلامی، انسانی را به اهتزاز درآورد و در این راستا حجت‌الاسلام حسنی، مالک اشتر امام خمینی(ره) امام راستین انقلاب اسلامی است.

به‌طور حتم نقش حجت‌الاسلام حسنی در تکوین تاریخ انقلاب اسلامی در استان‌های آذربایجان غربی و کردستان منحصر به فرد، استثنایی و محوری است به‌گونه‌ای که با فرض غیاب او، بسیاری از وقایع این استان‌های یل خیز ناگفته می‌ماند و شماری از افتخارات آن شکل نمی‌گرفت.

پس نباید فراموش کنیم که برای تثبیت امنیت آذربایجان غربی و کردستان، سرداران و بزرگان بسیاری جان فشانی کرده و زحمات طاقت‌فرسایی را متحمل شده‌اند.

حجت‌الاسلام حسنی رمز ایستادگی و نماد پایداری ملت است او پیش از پیروزی انقلاب اسلامی علیه رزیم خودکامه شاهنشاهی مبارزه کرد و پس از به اهتزاز درآمدن پرچم اسلام در بام سرای ایران اسلامی زندگی خود را وقف اعتلای آن کرد.

حماسه‌های او در هشت سال دفاع مقدس، حدیث‌گویای مجاهدت هایی است که در راه خدا با امام خود پیمان بستند و عاشقانه به استقبال شهادت رفتند.

حضرت امام خمینی(ره) در جلسه‌ای خطاب به جمع حاضر فرمودند: من آقای حسنی را از زمان شاه که مسلح بودند برای اعدام شاه را می‌شناسم، الان هم باید مثل حسنی مسلح باشیم، سپس امام(ره) دست خویش را بر روی کتف حسنی گذاشته و برای وی دعا کرد.

حجت‌الاسلام حسنی بعدها از سوی حضرت امام خمینی(ره) و سپس رهبر معظم انقلاب، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه شد و هم‌اکنون به خاطر بیماری، حجت‌الاسلام سیدمهدی قرشی به جای وی از سوی امام خامنه‌ای به‌عنوان امام جمعه این شهر منصوب شد.

 

captcha