کد خبر: 1361705
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۳

روحانیان، اجازه استفاده از اعتقادات جوانان را به دشمن ندهند

گروه اجتماعی: رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: روحانیان به‌عنوان پیشگامان مقابله با جنگ نرم، باید با شناخت دقیق از دشمن به آن‌ها اجازه سوء استفاده از اعتقادات پاک جوانان را ندهند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمین نورالله قدرتی، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی سه‌شنبه، در جمع طلاب استان، سربازی حضرت بقیة‌الله(عج) را نعمتی بزرگ از ناحیه خداوند متعال دانست و بر حفظ حرمت و جایگاه روحانی این سربازی مقدس تأکید کرد.



وی گفت: طلبگی و پوشیدن لباس خادمی ائمه اطهار(ع) آن هم در موقعیت فعلی که جامعه گرفتار ناهنجاری‌های بسیار شده و شناخت مسیر حق از باطل دشوار است، دلیل روشنی از توجه ویژه خداوند به برخی از بندگان خود است.



رئیس کل دادگستری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: امروز با موج بیداری در دنیا، ملت‌ها بیش از هر زمان دیگری نیاز به مبلغانی دارند که پیام رحمت و مهربانی خداوند را در جامعه ترویج و تبلیغ کنند و به جای توسعه وحشیگری و خونخواری، اخلاق و احترام به همنوع را جایگزین آن کنند.



حجت‌الاسلام قدرتی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نسل جوان امروز تشنه معارف الهی است و از آنجایی که دشمنان دین با ترفندهای رنگین بر سر راه جوانان نشسته‌اند و به‌دنبال انحراف آن‌ها هستند، این حوزه‌های علمیه و روحانیان هستند که باید با شناخت دقیق از دشمن اجازه سوء استفاده از اعتقادات پاک جوانان را به ‌آن‌ها ندهند.



وی گفت: راه رسیدن به سعادت و فتح قله‌های کمال، آراستن خود به دو بال علم و تهذیب است و طلاب جوان ما اگر می‌خواهند مانند گذشته نقش روشنگری در جامعه داشته باشند باید علم و تهذیب را با هم کسب کنند.



وی تأکید کرد: طلاب برای انتقال ارزش‌های دینی به جوانانی که در آن سوی مرزها به‌دنبال رسیدن به حقایق هستند، حداقل یکی دو زبان رایج در دنیا را به‌خوبی فرا گیرند.

captcha