مهدی شهسوار، مسئول روابط عمومی مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا(س) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه مرحله دوم طرح تربیت معلم قرآن در قرآنآباد آغاز میشود، گفت: در ادامه برگزاری دوره اول طرح تربیت معلم قرآن، مقرر شده است تا مرحله دوم این رشته از 19 بهمنماه جاری آغاز شود و تا 15 اسفندماه سال جاری ادامه داشته باشد.
وی به اهم برنامههای طرح تربیت معلم قرآن مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا(س) اشاره کرد و افزود: این طرح قرآنی تقریبا طی 26 روز به طول میانجامد که پس از اتمام جلسات، آزمون برگزار میشود تا نفرات ممتاز حائز دریافت گواهینامه قبولی شوند.
تعلیم و تربیت متعلمان طرح تربیت معلم توسط 4 استاد قرآن
سردبیر نشریه قرآنی نورالثقلین در رابطه با نحوه ارائه مباحث مربیگری قرآن گفت: برای بیان مباحث مربوط به این رشته تخصصی از 4 استاد قرآن همچون علی جعفری، رضا امیرحاجیلو و حجج اسلام علیاکبر شاهسونی و علیرضا سعیدی استفاده میشود.
وی به حضور 28 نفر در طرح تربیت معلم قرآن اشاره کرد و افزود: در این طرح قرآنی، حافظان قرآن ضمن تعمیق ارتباط خود با قرآن کریم، با فنون و روشهای نوین، علمی و تخصّصی تدریس، تجوید سطح متوسطه، صرف مقدماتی، نحو مقدماتی، نحوه تدریس و معلمی ترجمه و مفاهیم قرآن کریم آشنا میشوند.
شهسوار اجرای طرح تربیت معلم قرآن را یکی از برنامههای کلیدی مؤسسه قرآنی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) عنوان کرد و یادآور شد: مرحله اول این طرح تخصصی با حضور 50 نفر از حافظان کل قرآن جهت برگزاری دوره تربیت معلم قرآن شعبههای فارس، یزد و سیستان و بلوچستان مؤسسه قرآن بیتالاحزان حضرت زهرا(س) دوم آذر در قرآنآباد برگزار شد که نفرات برتر این رشته در مرحله دوم حضور خواهند یافت.
آشنایی با مدارس شبانهروزی حفظ و تفسیر قرآن
وی از دیگر اقدامات مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا(س) را راهاندازی مدارس شبانهروزی عنوان و تصریح کرد: مدارس شبانهروزی حفظ و تفسیر قرآن کریم از سال 1380 در روستای محمدآباد استهبان بهمدت 6 سال در منازل مسکونی و انتقال این مدارس به روستای لای خرمی در سال 1386 استان فارس آغاز شده؛ هماکنون دارای یک شعبه در روستای مبارکآباد ویژه بانوان است.
شهسوار افزود: همچنین شعب دیگری از آن ویژه آقایان در روستای لای خرمی شهرستان استهبان، صحرارود شهرستان فسا، حسینه محمدآباد و مراغه استان آذربایجان شرقی راهاندازی شده است.
سردبیر نشریه نورالثقلین در پایان به پرورش 500 حافظ کل قرآن اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به تربیت 500 حافظ کل قرآن کریم در این مدارس و حضور گسترده قرآنآموزان از سراسر کشور و حتی کشورهایی مانند عراق، افغانستان، ترکیه و اندونزی از ابتدای راهاندازی مدارس شبانهروزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن، تاکنون بسیاری از مسئولان نهادها و مؤسسات قرآنی فرهنگی به بازدیدهای فردی و جمعی از این مدارس ابراز علاقهمندی کردهاند.