کد خبر: 1362235
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۵
اسفند؛

کنگره شهدای هنرمند استان زنجان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول بسیج هنرمندان زنجان از برگزاری کنگره شهدای هنرمند استان همزمان با اسفند امسال در این استان خبر داد.


سید‌جوادهاشمی، مسئول بسیج هنرمندان استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: برگزاری کنگره‌های شهدای هنرمند از سال 90 در کشور آغاز شده و بر این اساس هر سال 10 استان این مراسم را برگزار می‎کنند.



وی ادامه داد: امسال نیز از روزهای آغازین سال جدید، طرح شناسایی شهدای هنرمند در زنجان آغاز شد که برهمین اساس، 34 شهید هنرمند شناسایی شد.



این مقام مسئول تصریح کرد: از 34 شهید هنرمندی که در زنجان شناسایی شده‌اند، 24 وبلاگ برای آن راه‎اندازی شده است و بقیه وبلاگ‌ها نیز در حال ایجاد است.



هاشمی خاطرنشان کرد: از این تعداد 28 نفر متعلق به شهر زنجان، 5 نفر شهدای ابهر و یک نفر از شهدای طارم هستند؛ همچنین در میان 340 شهید هنرمند شناسایی‌شده، تنها یک بانو به چشم می‎خورد که در رشته صنایع دستی مشغول به فعالیت بوده است.



وی متذکر شد: این شهدای شناسایی‌شده مربوط به دوران هشت سال دفاع، قبل و بعد از آن هستند که آثار هنری به‌جا مانده از آنان در دو بخش مبتدی و پیشرفته قابل بررسی است.



مسئول بسیج هنرمندان استان تصریح کرد: با توجه به شناسایی شهدای هنرمند، کنگره شهدای هنرمند زنجان همزمان با سوم اسفند امسال با حضور خانواده‎های این شهدای زنجانی برگزار می‌شود.



هاشمی در پایان گفت: بدون تردید شناسایی شهدای هنرمند، تأثیر بسزایی در معرفی این افراد در سطح استان و کشور دارد که همین امر می‎تواند منجر به توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه شود.

captcha