جواد مزدآبادی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه باید از جشنوارههایی چون پیامبر اعظم(ص) حمایت شود، گفت: جشنواره پیامبر اعظم اتفاقی خوشایند در سینمای کشورمان است که نبودش به شدت در عرصه هنر احساس میشد، زیرا با وجود این تعداد جشنوارههای موضوعی و دینی نیاز بود به چنین موضوع با اهمیتی به طور ویژه توجه شود.
وی افزود: برگزاری چنین جشنوارهایی کمک میکند تا به بسیاری از هجمهها پاسخ داده شود، به ویژه اینکه در سالهای اخیر معاندین اسلام هجمههای بیسابقهای را در این خصوص آغاز کردهاند، البته این قبیل رفتارهای ناشایست که از طرف معاندین صورت میگیرد مورد قبول هیچ انسان آزادهای نیست، اما به هر حال هنر به ویژه سینما موظف است که در این زمینه قدمهای لازم را بردارد.
هجمه معاندین به فرهنگی اسلامی با زبان سینما
این کارگردان در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: جدا از هجمههایی که اتفاق میافتد، برخی رفتارها که از سوی تندروها به اسم اسلام انجام میشود، ذهن برخی از افراد را نسبت به اسلام بدبین میکند. نمونه این اتفاق را میشود در رفتار تکفیریها مشاهده کرد که به اسم اسلام و پیامبر چهرهای غیرواقعی از پیامبر صلح و رحمت تصویر میکنند.
کارگردان فیلم «طاووسهای بیپر» با بیان اینکه سینمای داستانی برای پرداختن به موضوعی چون حضرت رسول (ص) نیازمند حمایت است، تصریح کرد: باید توجه داشت که فیلمهایی با محوریت حضرت رسول باید با کیفیت برتر تولید شود، چون فیلمی که در این حوزه ساخته میشود باید از استانداردهای سینمایی سود برده باشد تا بتواند تصویرگر شایستهای از رفتار و منش حضرت رسول (ص) باشد.
فیلمنامه خوب، امتیاز اولیه فیلمهایی با محوریت حضرت رسول(ص)
مزدآبادی متذکر شد: منظور از حمایت از فیلمهایی با محوریت حضرت رسول این نیست که کارهایی در این زمینه تولید میشود تماما باید کارهایی پرخرج باشند، بلکه فیلمهای کم هزینه نیز میتواند آثار خوبی در این حوزه باشد، به شرطی که آنها از فیلمنامههای خوبی بهره برده باشند، زیرا معتقدم فیلمنامه یک کار سینمایی بزرگترین امتیاز آن است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای اینکه این جشنواره بتواند کارایی لازم را داشته باشد، باید از سوی فیلمسازان حرفهای نیز حمایت شوند، بدین معنا که تنها سینماگران جوان در این حوزه فعال نباشند، بلکه تمامی اهالی سینما نسبت برگزاری این رویداد دغدغه خاطر داشته باشند.