حجتالاسلام روحالله بیگی، منتخب مردم میاندوآب، شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، عنوان کرد: مدیریت، تعریفهای مختلف و متعددی از مدیریت فردی و خانوادگی گرفته تا مدیریت بخش کوچک یا کلان جامعه را شامل میشود.
وی افزود: مدیر اسلامی باید تسلط و اشراف کافی بر مجموعه مدیریتی خود داشته باشد و در همین راستا باید از تخصص، علم و اندیشه کافی برخوردار باشد.
حجتالاسلام بیگی تصریح کرد: قرآن کریم و دین مبین اسلام بشریت را به تعقل ورزیدن دعوت میکند تا برکات تعقل، تفکر و تفحص برقرار شود و در این رابطه در مدیریت الهی اگر شخصی تخصص لازم را نداشته باشد چنین مدیرتی نه تنها کارآمد میشود بلکه به نوعی مجموعه را به رکود و تعطیلی میکشاند پس مدیری که تعهد و تخصص لازم را نداشته باشد باعث عقبماندگی سازمان، اداره یا واحد مطبوع میشود.
مدیر اسلامی باید در مورد حوزه خود، سواد کافی داشته باشد
منتخب مردم میاندوآب در مجلس افزود: بنابراین یک مدیر اسلامی باید سواد کافی نسبت به حوزه مدیریتی خود داشته باشد و برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت را برای اجرا در برنامهریزیهای خود داشته باشد.
حجتالاسلام بیگی خاطرنشان کرد: مدیر الهی باید مجموعه تحت مدیریتی خود را به کار و تلاش وادارد و در همین راستا مدیر باید نظارت، دقت، برنامهریزی، تسلط کافی، هوش و فراست، ایجاد انگیزه در کارکنان و سواد و استعداد کافی داشته باشد تا مجموعه را به رشد و شکوفایی و بالندگی برساند.
وی ادامه داد: قرآن کریم بشر را به رشد دعوت میکند همانطور که نبی مکرم اسلام(ص) نیز مردم را به رشد و بالندگی دعوت میکرد و در همین راستا، خداوند و رسول خدا(ص) دستور دادهاند که اگر توانایی انجام کاری را داشته باشید آن کار را انجام داده و اگر ندارید، مسئولیت آن را نپذیرید.
منتخب مردم میاندوآب در مجلس تأکید کرد: بنابراین مدیران الهی باید از روح اسلام، قرآن و روح پیامبر اکرم(ص) که همان روح عزت، عظمت و رشد و شکوفایی است کمک خواسته و دست به دست هم دهند تا به خلق الهی خدمت کنند.