کد خبر: 1366723
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۴

نگاه تحجرآمیز، مانع جهانی‌شدن مبانی مدیریت اسلامی است

گروه اجتماعی: مدرس حوزه و دانشگاه‌های ماکو گفت: یکی از بزرگترین خطرات در ارائه جهانی مؤلفه‌های مدیریت اسلامی داشتن نگاه‌های تحجرآمیز به اصول اعتقادی اسلام در ابعاد مختلف مانند اداره جامعه است.


حجت‌الاسلام سیامک جعفرزاده، مدرس حوزه و دانشگاه‌های ماکو در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: اگر بخواهیم مبانی مدیریت اسلامی را در ابعاد جهانی اشاعه و تعمیم دهیم باید از مرحله ثبوت به مرحله عمل برسیم.



وی در توضیح این بحث ادامه داد: لازمه رسیدن به مرحله اثبات این است که مبانی مدیریت اسلامی را از مرحله گفتار و نظری صرف به مرحله عمل برسانیم و با عمل خود به آن عینیت حقیقی ببخشیم.



این مدرس حوزوی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های مدیر الهی، عامل بودن به مؤلفه‌های مطابق با معیار اسلام است، اضافه کرد: عامل بودن به حدود و وظایف الهی فرد را مقید به تنظیم اعمال براساس وجدان درونی و عمومی می‌کند.



حجت‌الاسلام جعفرزاده با اشاره به اینکه توأم شدن گفتار با عمل است که می‌تواند ما را نسبت به جهان‌شمول شدن مبانی مدیریت اسلامی خوش‌بین کند، گفت: یک مدیر مسلمان باید با عمل و کردار خود در فعالیت‌های مدیریتی به دیگران ثابت کند که مبانی مدیریت اسلامی می‌تواند به‌عنوان الگوی جهانی مدیریت قابل تعمیم باشد.



مدرس دانشگاه‌های ماکو با تأکید بر اینکه تحقق عملی مدیریت اسلامی در جامعه مهدوی و با استقرار حکومت منجی موعود(عج) ممکن می‌شود، اظهار کرد: در حکومت مهدوی افراد به‌واسطه اینکه درک و شعور بالایی از مسائل و مفایهم اخلاقی دارند براساس وجدان درونی خود عمل می‌کنند.



حجت‌الاسلام جعفرزاده با تأکید بر اینکه برخورد تنگ‌نظرانه با موضوعات دینی بزرگترین خطر و آسیب در اشاعه جهانی فرهنگ اسلامی است، گفت: باید بدانیم که لازمه تعمیم جهانی مبانی مدیریت اسلامی مقابله جدی با افکار و نگاه‌های تحجر آمیز نسبت به اسلام است که برخی‌ها با دامن زدن به آن سعی می‌کنند دین اسلام را تنها به‌عنوان یک اعتقاد فردی در حاشیه موضوعات نگاه دارند.

captcha