کد خبر: 1367609
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱
همزمان با دهه فجر؛

کتابخانه شیخ شبان در چهارمحال و بختیاری به بهره‌برداری می‌رسد

گروه اندیشه: مدیرکل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری بااشاره به اهمیت جایگاه کتاب در جامعه اسلامی، از بهره‌برداری کتابخانه شیخ شبان در دهه فجر خبر داد.


بهروز صادقی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: با گرفتن حق انتفاع ساختمانی از دهیاری روستای شیخ شبان عملیات تعمیر و تجهیز این کتابخانه آغاز شده است.



وی با بیان اینکه برای بهره‌برداری از این کتابخانه بیش از 120 میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته است، افزود: حق انتفاع این ساختمان به مدت 15 سال به کتابخانه‌های عمومی استان واگذار شده و این اداره‌کل هم متعهد شده است تا تجهیزات، کتاب‌ها و نیروی انسانی مورد نیاز را در این مدت تأمین کند.



صادقی خاطرنشان کرد: کتابخانه عمومی شیخ شبان 110 متر مربع مساحت دارد که با توجه به تجهیز به دو رایانه به سامانه ایران نمایه هم متصل می‌شود.



مدیرکل کتابخانه‌های استان با اشاره به اینکه بهره‌برداری از این کتابخانه برای یکی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی این روستا فرصت شغلی فراهم می‌کند، تصریح کرد: مردم متدین و فرهنگ‌دوست شیخ شبان از دهه فجر امسال می‌توانند به سه هزار جلد کتاب و بیش از یک میلیون مقاله موجود در سامانه ایران نمایه دسترسی داشته باشند.



وی با اشاره به اهمیت جایگاه کتاب در مکتب اسلام، بر لزوم ترویج فرهنگ کتابخوانی تأکید کرد و راه‌اندازی این کتابخانه را اقدامی هرچند کوچک در این راستا عنوان کرد.



به گزارش ایکنا، روستای شیخ شبان از توابع شهرستان بن و در 45 کیلومتری مرکز استان قرار دارد که شهرتش از تولید مواد اولیه خاتم‌کاری و تربیت روحانی و مبلغان دینی است.

captcha