کد خبر: 1368191
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۲

استکبار از پویایی و بیداری امت اسلامی وحشت دارد

گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه استکبار از پویایی مردم مسلمان به وحشت افتاده است، گفت: دشمن با راه‌اندازی جنگ نرم سعی بر نابودی آن را دارد که به حول قوه الهی موفق نخواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، مدرس حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، در راستای اهمیت فرهنگ، اظهار کرد: هویت هر ملت، متشکل از فرهنگ آن ملت است و از آنجایی که منشا فرهنگ ایرانی - اسلامی فرهنگ وحی است؛ لذا این فرهنگ از لحاظ محتوا فرهنگی کامل است، اما مهم این است که بتوانیم این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنیم.

وی تصریح کرد: استکبار قبل و بعد از انقلاب تعاریف مختلفی از فرهنگ و دین اسلام برای مردم بیان کرده و در ذهن مردم شبهات فراوانی را به وجود آورده است، اما بعد از انقلاب حضرت امام خمینی(ره) با رهبری مقتدرانه خود توانست نوع نگاه مردم را نسبت به اسلام عوض کنند و اسلام ناب را برای مردم به ارمغان آورد؛ امروز نیز می‌بینیم که دیگر کشورهای خاورمیانه چگونه نوع نگاهشان نسبت به دین اسلام تغییر کرده و با سردادن شعار «لا اله الا الله، محمد رسول الله» علیه دولت کنونی خود به پا خواستند و این نشات گرفته از انقلاب ناب اسلامی است.

راه‌اندازی جنگ نرم در راستای نابودی اسلام

حجت‌الاسلام حسینی با بیان این مطلب که استکبار از پویایی مردم مسلمان به وحشت افتاده است، گفت: دشمن از این پویایی و بیداری ملت مسلمان وحشت زده شده است؛ لذا با راه‌اندازی جنگ نرم سعی بر نابودی آن را دارد که به حول قوه الهی موفق نخواهد شد.

مدرس حوزه علمیه از فعالان امور فرهنگی به عنوان نمادهای دین و دینداری یاد کرد و افزود: فعالان فرهنگی، سنگربانان و طلایه‌دارانی‌اند که توانسته‌اند با موفقیت‌های فرهنگی خود در برابر جنگ نرم دشمن ایستادگی کنند؛ در واقع ائمه جماعات، مسئولین هیئات مذهبی و روحانیون از جمله فعالان در امور فرهنگی‌اند که مخاطبان فراوانی دارند؛ لذا باید آنان را حمایت و تقویت کرد تا در انجام فعالیت‌های فرهنگی خود بیش از پیش مثمرثمر واقع شوند.

captcha