کد خبر: 1368675
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۰

کمک 10 میلیارد ریالی مردم سیرجان به طرح بازسازی حرم امام حسین(ع)

گروه اجتماعی: امام جمعه سیرجان گفت: مردم این شهرستان ‌برای طرح بازسازی گنبد حرم امام حسین(ع) 10 میلیارد ریال کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام سیدمحمود حسینی، امام جمعه سیرجان روز پنج‌شنبه، 10 بهمن‌ در نشست شورای اداری این شهرستان گفت: آنچه امروز بشر را اسیر کرده است، غفلت از یاد خدا و مرگ است و جامعه بشری سعادت و خوشبختی را گم کرده است و به‌واسطه همین مستکبران فرهنگ منحط خود را بر بشریت غالب می‌کنند تا هویت انسانیت نابود شود.
وی سبک زندگی اسلامی و عمل به سیره امام خمینی(ره) را سفارش کرد و افزود: باید برای ساخت جامعه‌ای سالم و حفظ ارزش‌های انقلاب و اسلام تمسک به راه و روش هویت اسلامی عمل کرد تا فرهنگ غرب در خانه‌ها و جامعه نهادینه نشود.
امام جمعه سیرجان بر شناخت انقلاب به نوجوانان تأکید کرد و گفت: حق همیشه می‌ماند و باطل برچیده می‌شود و امروز زیاده‌خواهی‌های آمریکا از ملت ایران پیش‌بینی امام خمینی در وصیت‌نامه سیاسی و الهی است.
حجت‌الاسلام حسینی تصریح کرد: ما امروز به تبعیت از رهبری در مقابل استکبار ایستاده‌ایم و به دنیا هم گفته‌ایم آمریکا حق دخالت در امور هیچ کشوری ندارد و در بحث مذاکره هسته‌ای هم آمریکا عضوی از کشورهای مذاکره‌کننده است، لذا نمی‌تواند زیاده‌خواهی بی‌جا داشته باشد.
وی از کمک 10 میلیارد ریالی مردم شهرستان سیرجان برای طرح بازسازی حرم امام حسین(ع) خبر داد و گفت: این طرح به استان کرمان اختصاص دارد و سیرجانی‌ها هم پیشقدم بوده‌اند و بالاترین کمک را با این مبلغ در سطح استان داشته‌ایم و امید است که ادامه داشته باشد.
امام جمعه سیرجان بر صرفه‌جویی در مصرف کاغذ، آب، برق و گاز در ادارات تأکید کرد و از مسئولان خواست با توجه به هفته‌های پایانی سال حماسه اقتصادی گزارش اقدامات انجام شده در این ارتباط را به فرمانداری و دفتر امام جمعه اعلام کنند.

captcha